Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με εοισημαότητα εγιν το βράδυ της Δευτέρας, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, ο καθιερωμένος αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Λέσβου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Παρόντες στα γραφεία του και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κυριάκος Πετρέλης και Απόστολος Αλατζάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Στεργίου και Στρατής Καραγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος και μέλη του συμβουλίου της Ένωσης, αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων του νησιού μας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αιολικού Παντελής Πατερέλλης, αλλά και ο νυν Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης Σταύρος Γριπιώτης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Αθανασίου, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την πρόσκληση, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πως στις 7-8 Νοέμβρη θα βρεθεί στο νησί της Λέσβου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ζητώντας από τους ανθρώπους του λεσβιακού αθλητισμού να διαμορφώσουν μία «ατζέντα», καταγράφοντας τα κυριότερα προβλήματα που αποσχολούν το χώρο, ώστε να τα θέσουν εις γνώση του. Παράλληλα ανακοίνωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θ πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τόσο ως προς την αύξηση χωρητικότητας του Σταδίου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του, προκειμένου να γίνει πιο λειουργικό το Στάδιο για τους φιλάθλους. Για ακόμα μία φορά μάλιστα, τόνισε με νόημα πως ο "Ταρλάς" ανακατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού και θα χρησιμοποιείται από όλες τις ομάδες, που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε αυτόν, αλλά και από τους αθλητές του στίβου.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος από την πλευρά του, υπενθύμισε προς τον Υπουργό πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ζήτησε τη στήριξη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί το μοναδικό υγιές κομμάτι του, ενώ συνεχάρη τους διαιτητές για την παρουσία τους μέχρι τώρα στα πρωταθλήματα, επισημαίνοντας πως υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρός του Συνδέσμου Στρατής Πηγάσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις διαιτησίες στα τοπικά μας πρωταθλήματα, αλλά και για την εξέλιξη των Λέσβιων διαιτητών σε εθνικό επίπεδο, ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους και ιδιαιτέρως τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την αποδοχή της πρόσκλησής του.΄

Αξιζει να σημειωθει ότι ο υπουργος δικαιοσυνης ειχε δωσει στο παρον και σε δυο διεθνη σεμιναρια που ειχε διοργανωσει ο συνδεσμος Λάσβου το 2005 και 2008 παρουσια του αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ Μάριου Λευκαρίτη και ειχε κανει ομιλία αλλα τιμηθηκε από την διοικηση για την προσφορα του περας από την δικαιοσυνη( τοτε ηταν προεδρος δικαστων και εισαγγαλέων)  και στον αθλητισμο Παντως τα δυο τελευταια χρονια δειχνει  μεγάλο ζηλο και εχει συμβαλει τα μέγιστα να γινουν τα εργα στο γηπεδο του Ταρλά για να παιζει η Καλλονή  Αν μάλιστα δεν πιεζε ο Χ Αθανασιου ισως τα εργα να μην ειχαν καν αρχισει .

Και μια λεπτομερεια Με προσωπικη του παρέμβαση ενεκρινε ο πρωθπουργος Α.Σαμαράς ποσον 70.000 για να τοποθετηθει η λυόμενη κερκιδα κατι που αναμενεται να γινει συντομα .

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από www .sporlesvos.gr