Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Σπετσών Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα θα γιορτάσει την επάνοδο της στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Νέων U17 του Μεξικό.

Με τον πιο λαμπρό τρόπο θα γιορτάσει η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα των Σπετσών Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα την επάνοδο της στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Η ιστορική ομάδα θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει με την πατροπαράδοτη σπετσιώτικη αγάπη την Εθνική ομάδα Νέων U17 του Μεξικό, η οποία θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της από την "αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού".

Στις 29 Ιουνίου στο γραφικό γήπεδο της Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα ο διεθνής φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο.Σ. Μπουμπουλίνα και της Εθνικής Νέων U17 του Μεξικό.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Μεξικό, παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Γιώργος Πετσέλης που κατάγεται από τις Σπέτσες ήρθε σε επαφή με τους παράγοντες της Μπουμπουλίνας και συμφώνησαν για τη διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού φιλικού αγώνα.

Η Εθνική Νέων του Μεξικό στην συνέχεια θα δώσει άλλους δύο αγώνες στην Αθήνα με αντιπάλους την ΑΕΚ και το Αιγάλεω, ενώ θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Τουρκία, όπου θ' αντιμετωπίσει τις ομάδες της Γαλατάσαράϊ και της Μπεσίκτας.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα έξοδα του ταξιδιού της ομάδας του Μεξικό στην Ευρώπη είναι καλυμμένα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικό και οι αντίπαλοι της θα καλύψουν μόνο τα έξοδα φιλοξενίας.

Ήδη στις Σπέτσες με τη βοήθεια του Δήμου Σπετσών και του Δήμαρχου Παναγιώτη Λυράκη προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα, που θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα.

Η ομάδα της Μπουμπουλίνας προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του παλαίμαχου διεθνούς άσου Άγγελου Κρεμμύδα, που θα την κοουτσάρει καθώς έχει συνδέσει άρρηκτα την προπονητική καριέρα του με την ομάδα των Σπετσών.

Την παραμονή του αγώνα ο Δήμος Σπετσών θα δεξιωθεί την αποστολή της ομάδας του Μεξικό, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν διάφοροι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και ο διαιτητής Super League Κώστας Ιωαννίδης, που ανήκει στην ΕΠΣ Αργολίδας, αλλά είναι κάτοικος Σπετσών.Μάλιστα ο Ιωαννίδης θα διευθυνει και την αναμέτρηση με βοηθους τους Νενεκούμη και Καρακώστα με τέταρτο τον Μανουχο ολοι από την ενωση Αργολίδας.


Πηγή:Sport24