Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Πειραιώτης διαιτητης Αλέξανδρος Τσαμούρης εχει τις καλυτερες σχεσεις από οποιοδηποτε άλλο  συνάδελφο του με την ΚΕΔ και τον Κυρο Βασσάρα Κι αυτό δεν είναι υπερβολη αλλα αποδεικνυεται με στοιιχεια αφου στη σαιζον που περασε ηταν συνεχεια  σε παιγνιδια Και μπορει να ειχε μονο πεντε αγωνες στην φ.λιγκ πλην όμως ηταν ειχε ένα σωρο ορισμους ως τεταρτος σε παιγνιδια  της σουπερ λιγκα αλλα και του κυπελλου ως πρωτος η τεταρτος με συνεπεια ένα διαστημα να παιζει Κυριακη Τεταρτη –Κυριακη Ειχε κολλησει η ..βελονα του Σωμαρακακη στο ονομα του

Παραλληλα ο Βασσάρας τον επελεξε και τον εστειλε στο core μαζι με τον Μακεδονα βοηθο Πάτρα ,σεμιναριο που εγινε στη εδρα της ΟΥΕΦΑ στη Νιον .

Στο διαστημα που μεσολαβησε μεχρι να παει στην Ελβετια ειχε κι άλλη δραστηριοτητα αφου επειδη ειχε χρονο απεκτησε και την ιδιοτητα του συνοδου στους ξενους διαιτητες που επαιζαν Ελληνικες ομαδες Ετσι στις 26 Φεβρουαριου που σφυριξε ο Χαντερ το Ολυμπακος-Αντερλεχτ 1-2 ο Τσαμούρης ηταν συνοδος τον εδειξε η τηλεόραση και στη καταπακτη που οδηγει στα αποδυτηρια του Καραισκακη

Γενικα ο Τσαμούρης ειχε μια γεματη χρονια και φυσικα στηριξη που φανηκε απ όλα τα παραπανω και από το γεγονός που προέκυψε τωρα που τον  ωρισε η ΕΠΟ συνοδο στους διαιτητες της ρεβανς της  ΑΕΚ με την Σαιντ Ετιέν

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SDNA

Μάλιστα στο www.sdna.gr  αναρτηθηκε ένα ρεπορταζ γυρω απ αυτό το γεγονός με τιτλο  « Μεγα θεμα δημιουργει η ΕΠΟ με τους διαιτητες το αγωνα ΑΕΚ-Σ.Ετιεν’  στο αναφερονται τα παρακατω

“Ο απίστευτος ορισμός της ομοσπονδίας για τον Έλληνα ρέφερι, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του «συνοδού» των Ισραηλινών διαιτητών που θα σφυρίξουν τη ρεβάνς της Ένωσης με τη γαλλική ομάδα, στο ΟΑΚΑ.

Tην ωρα που η Ελλλάδα πασχίζει προκειμένου να διατηρήσει την 15η θέση στην κατάταξη της UEFA, προκειμένου να κρατήσει τουλάχιστον τους πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη και το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμη και ένα τόσο σημαντικό στοίχημα για τη χώρα και το ποδόσφαιρό της, η ΕΠΟ το βάζει σε δεύτερη... μοίρα, μπροστά στην δική της ατζέντα. Την οποία συνεχίζει να προωθεί απτόητη, παρότι είναι σαφές πλέον πως ο χρόνος για εκείνη έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Όπως είναι γνωστό, εν όψει κάθε ευρωπαϊκής αναμέτρησης ελληνικής ομάδας, η Ομοσπονδία επιλέγει έναν Έλληνα διαιτητή, προκειμένου να παίξει τον ρόλο του «συνοδού» των διαιτητών που θα οριστούν από την UEFA για να διευθύνουν το παιχνίδι.

Το σύνηθες είναι ο εν λόγω διαιτητής να έχει σημαντική εμπειρία και τις περισσότερες φορές επιλέγεται διεθνής. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για «συνοδό» του Ισραηλινού Αλόν Γεφέτ και των βοηθών του, η ΕΠΟ επέλεξε τον Αλέξανδρο Τσαμούρη, τον ρέφερι από τον σύνδεσμο του Πειραιά.

Πρόκειται για έναν διαιτητή με περιορισμένη εμπειρία, που βρίσκεται στους πίνακες της Football League και χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του υπάρχοντος συστήματος στην ΕΠΟ. Επίσης, φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον υπάλληλο της ΕΟΕ Δημήτρη Σωτηρίου (στη φωτογραφία κάτω, με το μπουφάν του Ολυμπιακού, για τον οποίο έχετε διαβάζει στο παρελθόν στο Sdna).

 

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ περίεργη απόφαση από την πλευρά της ομοσπονδίας, που θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την ΑΕΚ, η οποία κορυφώθηκε με όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.