Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στη Νέα Αγχίαλο βρέθηκε το Σάββατο ο Κύρος Βασσάρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ Αναστάσιο Μπατζιάκα και τον β' αντιπρόεδρο Σπύρο Αγγελόπουλο.


Ο πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος εργάζεται πλέον για την ΟΥΕΦΑ (την Τετάρτη θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στο Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν) ήρθε στην περιοχή μας για να ελέγξει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχειακές υποδομές. Το καλοκαίρι θέλει να μαζέψει τους διαιτητές, 78 στον αριθμό, από τις βαλκανικές χώρες για τεστ διαιτησίας σε ένα συγκεκριμένο μέρος και πρώτη του επιλογή αποτελεί η Νέα Αγχίαλος.


Επιλέχθηκε διότι διαθέτει γήπεδο για τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών, αρκετά ξενοδοχεία και εστιατόρεια για τη διαμονή αυτών και των οικογενειών τους και παράλληλα είναι παραθαλάσσια. Τα τεστ θα γίνουν τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου, οπότε η θάλασσα είναι απαραίτητη...


Ο Κύρος Βασσάρας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Αγγελόπουλο σε διάφορα μέρη της Ν. Αγχιάλου, ενώ συζητήθηκαν κι άλλα θέματα όπως για παράδειγμα παράλληλες εκδηλώσεις με μουσική και παραδοσιακούς χορούς κατά την άφιξη και αποχώρηση των διαιτητών. Δεν είναι σίγουρο ότι η σπουδαία αυτή εκδήλωση που θα φέρει εκατοντάδες τουρίστες στο νομό μας θα πραγματοποιηθεί στη Μαγνησία, ωστόσο, το έδαφος για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πρόσφορο και οι πρώτες εντυπώσεις του Κύρου Βασσάρα από τη Νέα Αγχίαλο πολύ καλές...

ΠΗΓΗ www.magnesia.gr

ΣΗΜ Σ. Για να συμβει κατι τετοιο πρεπει να δωσει την εγκριση της ΕΠΟ και κατι τετοιο στη παρουσα φαση φανταζει αδυνατο .