Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην λεωφόρο ο Δημήτρης Θάνος προσπάθησε να φέρει σε περας μια δυσκολη αποστολή και του ετυχαν περιπτωσεις  που θα αναλυθουν περιαιτέρω  Αυτό κατέστησε σαφες ο Αθηναίος παρατηρητής Γιώργος Γιαννόπουλος   μετα το παιγνιδι και αφορούν τη φάση του 23 όταν ο Μπέργκ προσπάθησε να  αποφυγει τον Γιαννίτση ,κι αυτος παροτι ηταν κοντά φαινεται να χρησιμοποιεί το χερι του  Οι του Παναθηναικού ζητησαν πεναλτυ και ο Ηπειρώτης εδειξε να συνεχιστει το μάτς γιατι δεν εκρινε ότι υπηρχε προέκταση του χεριού.

Η ετερη φάση αφορα το καταλογισθέν πέναλτυ υπερ του Αρη στο 34 όταν ο Μεντες μαρκάρισε από πισω τον Οικονομόπουλο.Ο Θάνος εκρινε ότι υπηρχε μαρκάρισμα και πως  τον βρηκε ο αμυντικός του ΠΑΟ στο πόδι  .

Σ ότι αφορα το πέσιμο του Μπέργκ στο  37 σωστα κιτρινίστηκε γιατι εκανε θέατρο προκειμενου να κερδισει πεναλτυ ενω αφησε να εξελιχθει το παιγνιδι στο μαρκάρισμα του Μαρινάκη που μπηκε αναμεσα στους Βανγκελί και Τσιάρα .Υπάρχει και ένα ακουσιο χέρι του Νταμαρλή που προήλθε από ενέργεια του Κλωναρίδη.

Για τους βοηθους  Κοσμα Χαρίση και  Παναγιώτη Σταθόπουλο οι επιμαχες ηταν ελάχιστες ενώ τέταρτος ηταν ο Μαριος Λαμπρόπουλος .