Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Γεωργίου, φιλικός αγώνας ανάμεσα στους Βετεράνους του Κεραυνού και στους Βετεράνους του Α.Σ. Λαμία.Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης που οργάνωσε η διοίκηση του Κεραυνού για να τιμήσει την ιστορία της ομάδας αλλά και να βραβεύσει σπουδαίους παλιούς και νέους ανθρώπους του ποδοσφαίρου
Το παρόν στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα, έδωσαν ο Δήμαρχος Μακρακώμης Ευθύμιος Παπαευθυμίου, ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Γιαννακόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Μπέτσιος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Δημήτριος Κουτρουμάνος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Γούσιος, ο Αρχιδιαιτητής Γιάννης Σπυρόπουλος και το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Δημήτρης Καλύβας.

Παρόν και ένας άνθρωπος της παλιάς φουρνιάς των Βετεράνων του Α.Σ.Λαμία, ο Κώστας Ζάχος.Το παιχνίδι έληξε με 1-4 υπέρ της Λαμιώτικης ομάδας. Το σκορ για τους Βετεράνους της Λαμίας άνοιξε ο Σπύρος Λέντας με απευθείας χτύπημα φάουλ από αριστερά, ενώ ο Αγ. Γεώργιος ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντούβα.
Στο β΄ ημίχρονο η Λαμία προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Αλεξίου με 1-2. Το 1-3 πέτυχε ο Σιλεβίστας με δυνατό μακρινό σουτ για να έρθει πάλι ο Αλεξίου στο τέλος της αναμέτρησης και να γράψει το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Τζοβάρας που προβιβάστηκε πλέον από φέτος στην Football League με βοηθούς τον Γιάννη Καλύβα και τον Βασίλη Καλύβα.

kΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Β. Γόνης, Σφήκας, Καραγιάννης, Γ. Στεφανής, Μαϊκούσης, Ντούβας, Κουφόπουλος, Κ. Τσώνος, Μητσάκης, Κλειτσάκης, Ν. Κακογεώργος, Π. Κακογεώργος, Κ. Γόνης, Λ. Στεφανής.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Α.Σ.ΛΑΜΙΑ: Β. Μπαγινέτας, Αργύρης, Μαδούρας, Στριφτός, Τσάμης, Αθανασίου, Αλεξίου, Η. Μπαγινέτας, Κωστόπουλος, Σιλεβίστας, Λέντας, Μπρώνης, Κόντος, Αλπόγλου.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και στην ιστορία του Αγ. Γεωργίου, τιμήθηκαν παλιοί ποδοσφαιριστές, όλοι οι πρόεδροι του σωματείου και οι τρεις γηραιότεροι φίλαθλοι.Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Δημήτρης Κουτρουμάνος, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Δημήτρης Καλύβας,ο Αρχιδιαιτητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας Γιάννης Σπυρόπουλος,ο εκπαιδευτικός, διαιτητής, παρατηρητής διαιτησίας και Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων Θανάσης Κλειτσάκης,
ο εκπαιδευτικός, διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Γ. Καλύβας και ο παλιός παίκτης και παράγοντας του Κεραυνού Θωμάς Μυλωνάς.Οι Βετεράνοι του Α.Σ.ΛΑΜΙΑ έδωσαν αναμνηστικά λάβαρα στους Τάκη Καλύβα και Γιάννη Σπυρόπουλο.
πηγη www.starsports.gr