Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η οριακη νίκη του ψηφοδελτίου του Τ. Μπατζιάκα, έφερε αναταράξεις στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα τα όσα καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ενωτική Ποδοσφαιρική Ανανέωση, κατά του αντίπαλου συνδυασμού με πιέσεις και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, με στόχο να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να μην βγει πρόεδρος ο Τ. Μπατζιάκας. Η διαδικασια συγκρότισης του νεου Δ.Σ ειναι για την ερχόμενη Τριτη.


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Οι έξη νεοεκλεγέντες σύμβουλοι του Συνδυασμού Ενωτική Ποδοσφαιρική Ανανέωση δηλώνουμε κατηγορηματικά εξ’ αιτίας των πιέσεων που δέχτηκαν από τον αντίπαλο συνδυασμό μερικοί από εμάς ότι :

1.H συνοχή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει άρρηκτη και αδιαπραγμάτευτη καθ’ όσον το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα είναι ο πολικός μας και στην ζωή και στην όποια κοινωνική, πολιτική, αθλητική δράση μας.
2.Κανενός είδους παρασκηνιακή ή υπόγεια μεθόδευση δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσει «κερκόπορτες», «Δούρειους Ίππους» ή «εφιάλτες» , καθ όσον ο σκοπός και ο στόχος μας δεν είναι η συναλλαγή που προωθούν τα «ήθη και οι καιροί» της παρακμής αλλά η συνεχής προσπάθεια για την λύση των αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Μπατζιάκας Αναστάσιος, Κανάβας Βασίλης, Πάσχος Χαράλαμπος, Καραβάς Δημήτρης, Ακτσιαλής Αντώνης, Αγγελόπουλος Σπύρος».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 


Στο μεταξύ ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε ο Κώστας Θεοδώρου σχετικά με τις εκλογές και την ψήφο της ΑΠΟΒ.

Αναλυτικά, το κείμενο:
«Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε στο φίλαθλοι κοινό της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στους ανθρώπους του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα πρωτοφανή γεγονότα και τις απροκάλυπτες μεθοδεύσεις προσώπων και υποψηφίων που πρόσκεινται στην αντίπαλη παράταξη του κ. Μπατζιάκα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διαδικασία της εκλογικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης, η οποία έληξε με την ουσιαστική διαφορά μίας ψήφου υπέρ της.
Συγκεκριμένα, όπως είναι σε θέση να διαβεβαιώσει η πλειοψηφία των εκπροσώπων των σωματείων που αποτέλεσαν το εκλογικό σώμα, κατά την έναρξη των εκλογών μεθοδεύτηκε με απαράδεκτο και πρωτοφανή τρόπο η κρυφή είσοδος και παραμονή του αντιπροσώπου του σωματείου «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου» μπροστά στο γραφείο ψηφοφορίας με σκοπό να εισέλθει αιφνιδιαστικά να ψηφίσει αμέσως μετά την έναρξη της διαδικασίας από τον παριστάμενο Δικαστικό εκπρόσωπο (όπως και εγένετο ...όλως τυχαίως).
Σημειώνουμε για το εύρος και το είδος της μεθόδευσης, η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές, ότι αυτό που εν τέλει ψήφισε για λογαριασμό του σωματείου αυτού και αμέσως εξαφανίστηκε, είχε οριστεί ως αναπληρωματικός αντιπρόσωπος του σωματείου στις εκλογές με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή θα ψήφιζε μόνο στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του τακτικού και κύριου αντιπροσώπου του, του κ. Κεραμίδα, ο οποίος και τυγχάνει επί σειρά ετών πρόεδρός του.
Ο τελευταίος όμως ευρίσκετο κανονικά και εξ αρχής στη διαδικασία για να ψηφίσει για λογαριασμό της ομάδας του, κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ιδιαίτερα ο ψηφίσας αναπληρωματικός και οι εκπρόσωποι της παράταξης του κ. Μπατζιάκα, στην οποία προφανώς δεν ήταν αρεστός ο πρόεδρος του σωματείου, μετά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές ενοχλήσεις του από τους ίδιους, στις οποίες προσπαθούν να τον αποτρέψουν να ψηφίσει με διάφορες απίθανες δικαιολογίες και νομικά τεχνάσματα και απειλές.
Τελειώνοντας, θέλουμε να σημειώσουμε ότι η προφανής αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος με τη συγκεκριμένη ανήθικη ενέργεια (η οποία ευθέως στηλιτεύτηκε και από το Δικαστικό εκπρόσωπο) δεν θα κάμψει το φρόνημα και τη θέληση του συνδυασμού μας για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας".