Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αποκάλυψη AllAboutARIS: “Εργολαβία” Δραγάτη-Παπαργυρίου

Ο Σερραίος κ. Αμυγδαλής μέλος της 5μελούς ΚΕΔ με πρόεδρο Καραμελίδη τι έχει να πει για τον ορισμό στα 5 τελευταία παιχνίδια των Σερρών των ίδιων διαιτητών εναλλάξ;

 Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν πολλά παράπονα από τον αντίπαλο όχι μόνο για κάποιες συγκεκριμένες φάσεις, αλλά και τον συνολικό τρόπο με τον οποίο...σφυρίζουν την ομάδα των Σερρών οι ίδιοι διαιτητές!!!
Έχουμε σημειώσει πάρα πολλές φορές φέτος το γεγονός της μεγάλης διαιτητικής εύνοιας του Πανσερραικού.

Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν πολλά παράπονα από τον αντίπαλο όχι μόνο για κάποιες συγκεκριμένες φάσεις, αλλά και τον συνολικό τρόπο με τον οποίο...σφυρίζουν την ομάδα των Σερρών. Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε τι έχει εισπράξει ο ΑΡΗΣ το διάστημα, που στην ΚΕΔ βρίσκεται ως επικεφαλής ο κ. Καραμελίδης από την Ημαθία. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η αλλαγή. Πλέον που δεν υπάρχουν Μπριάκος και Δούρος, αναβαθμίστηκε ουσιαστικά ο κ. Αμυγδαλής από την ΕΠΣ Σερρών, όπως φαίνεται και από την σχετική απόφαση της ΕΠΟ Νο 39 της 12ης Μαρτίου του 2015! 

Ποια είναι η σύνθεση της ΚΕΔ; Πρόεδρος: Γ. Καραμελίδης, Αναπληρωτής Πρόεδρος: Χριστόφορος Ζωγράφος, Μέλη: Χιου Ντάλας, Δημήτρης Μπέγκος, Γιώργος Αμυγδαλής (από τα Σέρρας βεβαίως, βεβαίως). 

Θα ήταν καλό, λοιπόν να μας απαντήσουν για το γεγονός ότι το σερί του Πανσερραικού από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου συνδυάζεται με δυο διαιτητές που σφυρίζουν εναλλάξ τους αγώνες του. Πιο συγκεκριμένα εναλλάσσονται στα παιχνίδια του Πανσερραικού ο κ. Δραγάτης από την Χαλκιδική και ο κ. Παπαργυρίου από την Πιερία. Δεν θα σταθούμε στα πολλές καταγγελίες που έχουν φτάσει στο AllAboutARIS για τις οπαδικές τους προτιμήσεις γιατί ξέρουμε ότι θα το αρνηθούν.

Θα θέλαμε όμως από τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη και τον Σερραίο κ. Αμυγδαλή να μας απαντήσουν πώς γίνεται από την 17η αγωνιστική ως την 21η και για 5 συνεχόμενα παιχνίδια να σφυρίζουν οι ίδιοι δυο διαιτητές; Παπαργυρίου στο Απόλλων Αρναίας- Πανσερραικός την 17η αγωνιστική, Δραγάτης στο Πανσερραικός- Θύελλα Φιλώτα την 18η, Παπαργυρίου την 19η στο Πανσερραικός- Εθν. Αλεξανδρούπολης, Δραγάτης την 20η στο Ορφέας-Πανσερραικός και φυσικά Παπαργυρίου την 21η αγωνιστική στο Πανσερραικός-Καμπανιακός!!! Και μην προτρέξει και πει κάποιος ότι ο Ακροπόταμος νίκησε τις Σέρρες στον πρώτο γύρο με Παπαργυρίου διαιτητή γιατί όσοι είδαν εκείνο το παιχνίδι επιβεβαιώνουν ότι μερικές φορές κάποιες ομάδες με τύχη μπορούν να κερδίσουν όλες τις αντιξοότητες. Μάλιστα στα παιχνίδια είαι ακριβώς οι ίδιοι και οι βοηθοί!!!
Με Αναστάσιο Γιαμουζή και Γιώργο Θεοδώρου σφυρίζει ο κ. Παπαργυρίου.

Ο κ. Δραγάτης έχει φυσικά παρουσιαστεί σε ματς του ΑΡΗ, όταν η Δόξα πέρασε από το Βικελίδης με 0-1 με πέναλτι στο 90 και ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε κλείσει τα μάτια ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ σε χέρι του Μουδούρογλου. Ο ίδιος ρέφερι ήταν αυτός που έκανε άνω κάτω τον ΑΡΗ με την εμμονή του στον αγώνα της Καβάλας και δεν επέτρεψε στον Κάμπος να καθίσει στον πάγκο! Βοηθοί; Οι ίδιοι:  Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής). 

Και κάτι ακόμα. Πλέον μετά τα παιχνίδια του Πανσερραικού θα πάνε στα παιχνίδια της Καβάλας γιατί στο Βικελίδης μάλλον δεν τους παίρνει. Ο κ. Παπαργυρίου, λοιπόν, είναι ο εξαιρετικός ρέφερι που έδωσε το αμίμητο πέναλτι στην Καβάλα με τον Ορφέα την προηγούμενη αγωνιστική. Μήπως μπορείτε να μαντέψετε ποιος ρέφερι πάει την Κυριακή στην Καβάλα για το ματς με τον Καμπανιακό; Μα φυσικά ο Δραγάτης... Χαλκιδικής. 

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί οι εξαιρετικοί ρέφερι τη νέα σεζόν θα ανέβουν κατηγορία και η ΚΕΔ θα τους επιβραβεύσει για την πολύ καλή τους απόδοση φέτος, αλλά αν μη τι άλλο καλό θα ήταν πλέον άπαντες να ξυπνήσουν και να αντιληφθούν τι συμβαίνει ΚΑΙ στην Γ εθνική. Το θέμα ειναι πλέον και ο ΑΡΗΣ να κάνει αυτό που πρέπει...