Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αυτό δεν ξανάγινε Ο προεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αλκιβιάδης Νουσηκύρου ενώ ηταν στον τελικο κυπελλου που γινονταν στην Εδεσσα,ξαφνικά εξαφανίστηκε και μάταια τον περιμεναν στο τέλος οι κυπελλουχοι ,παικτες του Ορφέα  Ριζαρίου για να τους απονειμει το τρόπαιο .Το πως την εκανε ο προεδρος της ενωσης από το γήπεδο με …ελαφρά πηδηματάκια εχει να κανει με το γεγονόςα) οτι στο γηπεδο δεχονταν εντονες διαμαρτυρίες αφου η εδρα του τελικού ειχε αλλαξει τρεις φορες και υπήρχαν εντονα παράπονα και β)  ότι σε λίγες μερες θα αποτελέσει παρελθόν αφου στις 12 του μηνα γινονται εκλογές για αναδειξη νεου ΔΣ και ηδη εχει διαμορφωθει ισχυρη πλειοψηφια με την παράταξη στην οποια επικεφαλής είναι ο Αντώνης Γιούρος .

Είναι χαρακτηριστικο ότι μετα τον τελικο τον οποιο κατέκτησε η ομαδα του Ορφέα Ριζαρίου για πρωτη φορα στην ιστορία της νικώντας με 3-2 την Δόξα Μανδάλου,η διοίκηση των κυπελλούχων εβγαλε την παρακατω ανακοινωση διαμαρτυριας για την ενεργεια του προεδρου της ενωσης

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε φίλους, ποδοσφαιριστές, προπονητή και Δ.Σ. της ομάδος μας η απρεπής και αγενής συμπεριφορά του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Άλκη Νουσηκύρου ο οποίος αφού παρευρέθηκε στον σημερινό (5.3.2014) τελικό κυπέλλου, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αποχώρησε σκόπιμα από το γήπεδο ΔΙΧΩΣ να πραγματοποιήσει την απονομή κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας ανέμεναν όντας ταλαιπωρημένοι από το βαρύ αγωνιστικό τερέν, για μεγάλο χρονικό διάστημα την προσέλευση μέλους του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας προκειμένου να πραγματοποιήσει την απονομή. 

Τέτοιες ενέργειες καταφέρνουν να στείλουν το ποδόσφαιρο του Νομού μας δεκαετίες πίσω και μας θλίβουν ιδιαίτερα ενώ κάποιοι θα πρέπει να αναλογιστούν της ευθύνες τους.’

Σημειώνεται πως αντι η επιτροπη διαιτησιας να ωρισει ρέφερυ τον Χαράλαμπο Σελεμίδη που κανει μια πετυχημενη σαιζον στην φοουτμπώλ λιγκ και βοηθους τον ενα Σίπκα και τον αλλο Σίκπα που ειναι στους πινακες της σουπερ λιγκ και φουτμπώλ αντιστοιχα προτίμησε να βάλει μη αξιολογημένους διαιτητές για παιοξουν τον τελικό .Τα συμπεράσματα δικα σας.