Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Μια ωραια εκδήλωση που εγινε στη Ρόδο πηγε να χαλασει με την αψυχολόγητη του στάση ενας πρώην βοηθός Β εθνικής Νικος Διαμαντέας ,τον οποιο απεμάκρυναν απο την αιθουσα ,την ωρα που απήυθυνε χαιρετισμό ο δόκτωρ Γιαννης Οικονομίδης που ευχαριστούσε σαν Δωδεκανήσιος οσους πολιτικούς η παράγοντες της δημόσιας ζωής πρόσφεραν στήριξη ηθικη και υλική στο νησί αλλα και στο ποδόσφαιρο .

Στο χαιρετισμό που απήυθυνε ο Γιαννης Οικονομίδης  δήλωσε χαρούμενος που είναι και πάλι στη Ρόδο και μετέφερε και τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή ο οποίος δε μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο κ. Οικονομίδης έκανε ειδική αναφορά στην «κάρτα υγείας» η οποία θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία ενώ δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι χάθηκε το σύγχρονο μηχάνημα που διάθετε ο Υγειονομικός σταθμός της Ένωσης. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα αντικατασταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.