Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έφυγε από την ζωή μετά   από την μάχη με την επάρατο νόσο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ πατέρας του Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ο οποίος  ειδοποιήθηκε  και αναχώρησε εσπευσμένα  για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη.

Σύσσωμο το  Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια  στην οικογένειατου  Γ.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Κατά την χθεσινή του συνεδρίαση το  Δ.Σ. τη Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με το θέμα της πρότασης  που έθεσε ο Α.Σ. Ποντίων στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 17/06/2013, για τροποποίηση ορίων ηλικίας, έλαβε την εξής απόφαση και η οποία θα προστεθεί στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου: «Κατ΄ εξαίρεση του επιτρεπόμενου ορίου ηλικίας των ποδοσφαιριστών που δύναται να χρησιμοποιούν τα σωματεία στους αγώνες των πρωταθλημάτων και κυπέλλου (για την σεζόν 2013-2014 είναι οι  γεννηθέντες μέχρι το έτος 1975), μπορούν να δηλώσουν στο Φ.Α. και να χρησιμοποιούν στην ενδεκάδα τους έναν ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1974, και 1973».

Με απόφαση επίσης  του Δ.Σ. γίνεται γνωστό ότι τα σωματεία μας μπορούν να παραλάβουν από την γραμματεία της Ένωσης ΔΩΡΕΑΝ 10 έντυπα αιτήσεων μεταβολών.

 

Συγκροτήθηκε  η Εκτελεστική Γραμματεία με βάση του άρθρου 32 του Καταστατικού της Ένωσης.

-Η Εκτελεστική Γραμματεία είναι 5μελης και αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑ, τον Β’ Αντιπρόεδρο  κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΧΟΛΕΒΑ , τον Γενικό Γραμματέα  κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ και τον Ταμία  κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟ.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε  εκτεταμένα  με την συγκρότηση των Επιτροπών  και αποφάσισε  όπως  η τελική  τους μορφή να ανακοινωθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της  Τετάρτης 3ης Ιουλίου 2013.

 

Λύθηκε η συνεργασία της Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ με  τον κ. Ανέστη Σπυρόπουλο- εκ των Eνωσιακών μας τεχνικών μας- κατόπιν αιτήματος του ιδίου, κι αφού ενημέρωσε τον πρόεδρο της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Γεώργιο Κουνιά, για την πρόσληψη του στην «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ», ως υπεύθυνου τεχνικού για τις ομάδες Κ20, και Κ17.

 Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά  θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Σπυρόπουλο, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στις μικτές ομάδες μας , και να του ευχηθεί το καλύτερο στην καριέρα του και στην προσωπική του σταδιοδρομία.

 

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι είναι στην  διάθεση των όποιων ενδιαφερόμενων η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος     BeachSoccer2013 που διοργανώνει η ΕΠΟ, και στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος και πειραικές ομάδες.