Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για μια ακομη φορα ο παρατηρητής και εκπαιδευτής της σουπερ λίγκα Αντώνης Σίπκας εκλέχτηκε πανηγυρικα ως δημοτικός συμβουλος στον δημο της Φλώρινας Κι ηταν μια αναγνώριση για την  προσφορα του στα κοινα αλλα και στην εκπαιδευση και φυσικα και στην διαιτησία

Το σημαντικό είναι ότι ο  ο Αντώνης Σίπκας  είναι και ο τωρινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή 2ος με 700 ψήφους με τον συνδιασμό του σημερινού Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου που πέτυχε την Κυριακή ποσοστό 45% έναντι 37% του αντιπάλου του.

Στην Κρήτη ο παλαιός διαιτητής Νικος Συριγωνάκης από το Ηράκλειο εκλέχτηκε περιφερειακός συμβουλος με την παράταξη του Αρναουτάκη για την περιφέρεια του νησιου καταλαμβάνοντας την 5η θεση .

Ακομη ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης από τους σκαπανεις της διαιτησιας εκλέχτηκε δημοτικός συμβουλος με τον συνδυασμο του Μσνώλη Κοκοσάλη στον δημο Αρχανών και θα είναι επικεφαλης στην κοινότητα του Αστριτσίου .

Παράλληλα ο  διαιτητής Β εθνικής Ακης Τίκας  συγκέντρωσε σημαντικο αριθμο ψηφων  με τη παράταξη του Αλεξάκου για τον δημο Καρδίτσας και όλα θα κριθουν από το ποιος θα επικρατησει στις επαναληπτικες της Κυριακής