Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πανηγυρικη εκλογη της παράταξης του Σπύρου Τομαρά στις αρχαιρεσίες του συνδέσμου διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας Τα μέλη ψήφισαν ανανέωση και ανεμος αισιοδοξίας πνέει με πρόεδρο τον Σπύρο Τομαρά που ανέλαβε καθήκοντα από την Δευτέρα το βράδυ με μέλημα του την σωστη συνεργασία με την ΕΠΣ και την επιτροπή διαιτησιας και την αξιοποίηση και εξέλιξη των εν ενεργεια και μη διαιτητών του συνδέσμου

Οι εκλογες  πραγματοποιήθηκαν  σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα το Σάββατο 9-Μαρτίου-2013  με τους υποψηφίους Προέδρους κ. Σπυρίδωνα Τομαρά και κ. Γρηγόρη Πάνου.

   Οι δύο επικεφαλής καθώς και οι υπόλοιποι 16 συνυποψήφιοι για το Δ Σ κράτησαν υψηλό το επίπεδο της γενικής συνέλευσης για την εκλογική διαδικασία στην οποία ψήφισαν τελικά 103 μέλη.

  Ένα ακόμη αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις υποψηφιότητες αφού στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε αποτελούταν από 18 υποψηφίους για τις 9 θέσεις του  ΔΣ ενώ άλλοι 6 υποψήφιοι  για τις 3 θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής.

  Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σπύρος Τομαράς με τους συνεργάτες του αφού εξέλεξε 7 στους 9 στο Δ.Σ. και 2 στους 3 για την εξελεγκτική επιτροπή.

   Επισημαίνουμε  το γεγονός ότι υπήρξε τριπλή ισοβαθμία με 46 ψήφους ανάμεσα στους κ. Μποτίνη, Ρεντίφη και Μπεσίνη και μετά από κλήρωση το Δ.Σ. συμπλήρωσαν οι δυο πρώτοι.

 Από την παράταξη του Σπύρου Τομαρά εκλέχτηκαν οι Καψάλης με 70 ψήφους, Τομαράς 64, Κωνσταντίνου 63, Λιόνας 60, Ασημάκης 52, Δανιάς 47, Μποτίνης 46.

Από την παράταξη του Γρηγόρη Πάνου εκλέχτηκε ο ίδιος με 64 ψήφους και ο Ρεντίφης με 46.

    Για την εξελεγκτική επιτροπή υπερψηφίστηκαν οι Ρούμελης (Πάνου), Παπασάββας και Γιαννόπουλος(Τομαράς).

      Την Δευτέρα 11-3-2013 συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 9-3-2013 και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ………………………………..    Σπυρίδων Τομαράς

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ………………..      Παναγιώτης Καψάλης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ…………………………    Γεώργιος Κωνσταντίνου

ΤΑΜΙΑΣ………………………………………..  Δημήτριος  Μποτίνης

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ…………………   Βασίλης Λιόνας και Βασίλης Δανιάς

ΜΕΛΗ…………………………………. Δημήτρης Ασημάκης, Γρηγόρης Πάνου και Κων/νος Ρεντίφης

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Μετα την εκλογή του νεου Δ.Σ ο προεδρος Σπύρος Τομαράς δηλωσε γεμάτος ικανοποίηση « ευχαριστω τα μέλη του συνδεσμου για την τιμη που μου εκαναν.Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι Ξεκινάμε για να συμβάλουμε στην ανύψωση του συνδέσμου και στην αξιοποίηση των διαιτητών .Κανενας δεν περισσύειε Ολοι στον αγωνα μαζι και ενωμένοι

 Η Αιτωλοακαρνανία είναι δυναμη και μαζι με την ΕΠΣ και την επιτροπη διαιτησιας θα προχωρήσουμε για καλύτερες μερες στη διαιτησια και το ποδόσφαιρο «