Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Μούσκεμα τακαναν οι δυο βοηθοι  της φουτμπώλ λιγκ από την Δυτικη Αττικη που ηταν στον αγώνα της Γ εθνικης Περιστερίου-ΑΕΚ Ο Παναγιώτης Κασαβέτης και ο Χρήστος Δημόπουλος εκτέθηκαν με τα ανυπαρακτα οφσαιντ που υπέδειξαν αδικώντας κατάφωρα την ενωση με αποτέλεσμα να γινουν δυο διακοπές στο παιγνιδι από τον Αρη Βάτσιο για να ηρεμήσουν τα πνευματα

Ο εμπειρος  παρατητηρής Γιαννης Σπυρόπουλος τους επεσήμανε τα λάθη τους και πλεον οδευουν σε διαθεσιμότητα αφου ο Κασαβέτης ακυρωσε και κανονικο τέρμα της ΑΕΚ που πετυχε ο Ποποβιτς και γενικα ειχαν λανθασμενες υποδείξεις που ξεσήκωσαν τους φιλαθλους .Για τον Βάτσιο ο Λαμιώτης κριτής δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο να επισημανει παροτι οι ενωσίτες διαμαρτυρηθηκαν εντονα σε μια φαση ότι εγινε πεναλτυ στον Πλατέλλα .

Παντως μετα τον αγώνα ο Δέλλας ερριξε τα βέλη του στους δυο βοηθους λέγοντας «Σε δύο περιπτώσεις υπήρχαν λάθος υποδείξεις των βοηθών. Και αυτοί άνθρωποι είναι. Θέλουν και αυτοί το ένα λεπτό δημοσιότητας που τους αναλογεί. Όταν ένας επόπτης δεν μπορεί να δει αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ένα οφσαιντ... Αυτοί που έχουν τις τύχες τις κατηγορίας, θα πρέπει να το κοιτάξουν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του τεχνικου της ΑΕΚ .