Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με κυρίαρχο το μήνυμα “Εθελοντισμός, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία, Διασκέδαση”  και με σκοπό την ενίσχυση συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) προχώρησε στην διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 κοινωνικού σκοπού. Tα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

 

Το τουρνουά διεξάγεται στο  COSMOS CLUB  που βρίσκεται  επί των οδών Αίμωνος & Καλλικλέους στον Κολωνό. Ο ιδιοκτήτης  του COSMOS CLUB  κ. Τάκης Παπαχριστόπουλος ευγενώς παραχωρεί  τις εγκαταστάσεις των γηπέδων 5χ5 δωρεάν.

 

Στις 12 ομάδες που δημιουργήθηκαν συμμετέχουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ,στελέχη , υπάλληλοι καθώς και φίλοι της επιχείρησης, μέλη του ΣΕΚΑ και μη.

 

Η έναρξη  του τουρνουά έγινε στις 13η Ιανουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή. Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιούνται  Κυριακή από 11:00 π.μ έως 15:00 μ.μ .

 

Στο τέλος του τουρνουά θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα  σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος . Στις ομάδες που θα καταλάβουν τις 3 πρώτες θέσεις εκτός από τα κύπελλα θα απονεμηθούν μετάλλια και στους παίκτες.

 

Το σφύριγμα του τελικού θα το κάνει ο διεθνής διαιτητής κ.  Μιχάλης Γερμανάκος.

 

Το εναρκτήριο λάκτισμα του τελικού θα το κάνει γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού θα υπογράψει αυτόγραφα για τα παιδιά του παιδικού χωριού S.O.S .

 

Κάθε ομάδα για τη συμμετοχή της στο τουρνουά συμμετέχει με 150 ευρώ και κάθε παίκτης των ομάδων συνεισφέρει πριν μπει στο γήπεδο 2 ευρώ  σε ειδικό κουτί που έχει στηθεί υπέρ των παιδικών χωριών S.O.S .

 Ιατρική βοήθεια έχει προσφέρει αφιλοκερδώς ο καρδιοχειρουργός  του Ιατρικού Αθηνών κ. Νίκος Μούρτζης και κάθε Κυριακή βρίσκονται κοντά μας μέλη του σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας .

          Έτσι, με το δικό μας τρόπο, ευελπιστούμε να δείξουμε πως η προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη δεν πρέπει να αποτελεί αγγαρεία αλλά μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μέσα από καθημερινές δραστηριότητες

          Έτσι, συνδυάζοντας την προσφορά με καθημερινές δραστηριότητες ,να δείξουμε πως είμαστε άνθρωποι με την ίδια τρέλα.. Με τον ίδιο ενθουσιασμό.. Με την ίδια όρεξη για ζωή..!!