Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μονο τους πινακες της σουπερ λιγκ και της φουτ μπώλ λιγκ θα δώσει η ΚΕΔ στη δημοσιότητα το νωρίτερο την Πέμπτη 1 Αυγούστου και το αργότερο την επομενη που θα γινει και συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Τα μέλη της επιτροπης διαιτησιας εχουν κανει την προεργασια και θα βρεθουν μαζι με τον προεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη και τον αναπληρωτή Θανάση Μπριάκο την Τεταρτη για την επιλογή των διαιτητών ,βοηθων και παρατηρητών.Ο Γιώργος Δούρος θα κανει τις εισηγήσεις του για την σουπερ λίγκ αφου ηταν υπευθυνος των ορισμών και ειχε πληρη αποψη με βαση και τις βαθμολογίες των παρατηρητών .

Για την φουτμπωλ στην σχετικη αναφορα θα προβει ο Δημήτρης Καλύβας που εχει όλα τα δεδομένα στη διάθεση του ,όπως και ο Γιαννης Τσαχειλίδης γα την φουτμπώλ 2 που εχει πληρη εικονα και κανει τις προτάσεις του σχετικα μ εκεινους που είναι υποψήφιοι ανοδου.

Οσο για τον πίνακα της Γ εθνικης θα ανακοινωθεί μετα το δεκαπενταύγουστο αφου προηγουνται οι αλλεες δυο κατηγορίες και κυρια η σουπερ λίγκ που ξεκινά στις 17/8 και στις 9 Αυγουστου αυτοι που θα επιλεγουν θα περάσουν από αγωνιστικές δοκιμασίες.