Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Στην επιμορφωτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Πιερία η ΚΕΔ/ΕΠΟ ενημερώσε και ανέλυσε στους παρατηρητηρές τον νέο τρόπο υποβολής της έκθεσης παρατηρητή διαιτησίας μέσω της νέας πλατφόρμας που έχει προετοιμάσει η ΕΠΟ και θα ξεκινήσει πιλοτικά από την επόμενη αγωνιστική.

  Ο Θανάσης Μπριάκος και ο Γιάννης Τσαχειλίδης ενημέρωσαν πλήρως τους παρατηρητές για το συγκεκριμένο θέμα όπως και τους έδωσαν οδηγίες για την σύνταξη της έκθεσης.Αυτο σημαινει ότι πλεον όλα θα γινονται ηλεκτρονικά ,πράγμα που πέρα από την προοδο φανερώνει ότι υπαρχει εκσυχρονισμός και ταυτιση με οσα κανει η ΟΥΕΦΑ με τους παρατηρητές  τελειώνοντας με το ..χαρτομάνι Μ ένα κλικ η εκθεση θα είναι στην οθόνη από την στιγμη που θα αποστέλεται ηλεκτρονικα από τους κριτές των διαιτητών Κι αυτό δεν θα γινει μονο στην σούπερ λίγκα Θα επεκταθει και στη Β εθνική .

 

Μάλιστα στις συγκεντρώσεις  της football league 5 & 12. Μαρτίου σε βορρά και νότο θα ενημερωθούν και οι παρατηρητές αυτής της κατηγορίας και θα ισχύσει και για αυτούς πιλοτικά.

Σημειώνεται ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 η υποβολή της έκθεσης θα γίνεται υποχρεωτικά και μόνο με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον για τις δύο πρώτες κατηγορίες. 

Στιγμιότυπο σπο το σεμινάριο της Κατερίνης Σε πρώτο πλανο οι παρατηρητές Τεροβίτσας Σωμαρακάκης Καρατζας Πισω διακρινονται Σιπκας Ζωγράφος και Βέλλιος