Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο Βορρά η αγωνιστική ξεκινησε με τους καλύτερους οιωνούς από τη Παρασκευή στη Κατερίνη οπου το τοπικό νέρμπυ Βατανιακού-Πιερικού διήθυνε με χαρακτηριστικη ευκολία ο αδικημένος Γιαννης Παπαδόπουλος από την Θεσσαλονίκη Ο Πέτρος Τρύφων από την Δράμα επιβεβαιωσε ότι είναι ετοιμος για τη σουπερ λίγκα και το στοιχειοθέτησε με την ανεση που το ολοκλήρωσε εισπράτοντας τα συγχαρητήρια ολων. Καλα πηγαν και οι βοηθοί του Χαδήμογλου Περικλείδης ενώ τέταρτος ηταν ο Ακης Τίκας.

Το Σάββατο στο Τύρναβο ο Χρήστος Μανούρας ειχε ευκολη αποστολή και τα πηγε καλα Παρατηρητης ο Ηπειρώτης Φασούλας .Βοηθοι Κουρέντας  Νιώτη  από τα Τρίκαλα και τέταρτος ο Δημήτρης Κρητικός από την Θεσσαλία.

Την Κυριακή στις Σέρρες ο Χρήστος Γκράνας απετέλεσε εγγύηση στο ντέρμπυ του Γάζωρου με την Νίκη Βολου και ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος ηταν ευχαριστημενος από τον σωστο τροπο που διήθυνε την σπουδαα αυτή αναμέτρηση τηρώντας με σχολαστικο τροπο τον κανονισμό.

ΣΤΗ Δραμα ο Αλεξανδρος Κατσικογιάννης πηγε καλα και εδωσε απαντησεις με την απόδοση του στη ανακοινωση που ειχε βγάλει η Καβάλα επειδη συνέπεσε ο μεντορας του Θόδωρος ΓκαΙτατζής και νυν περιφερειάρχης διαιτησιας στη Αν Μακεδονία να είναι κάτοικος Δράμας.Ο Πέτρος Δροσινός τον  βρηκε σε καλη κατάσταση και είναι χαρακτηριστικο ότι ο Ηπειρώτης ρέφερυ εδωσε και πέναλτυ υπερ των φιλοξενούμενων .Βοηθοι ηταν οι Καράλης.Σιαμέτης από την Ηπειρο και τέταρτος ο Μολιχιτούδης .

Τέλος στα Γιαννιτσα ο Αποστολος Σημιαάκης ειχε ευκολο εργο στη συναντηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλα εδειξε ότι είναι σε καλη κατάσταση Ο Γαβριηλίδης από την Θράκη εμεινε ικανοποιημενος .Βοηθοι Κελάζογλου Διαμαντής από τη Χαλκιδική και τέταρτος ο Νικος Τεβεκέλης.