Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία άφηνε σαφείς αιχμές κατά του Παναθηναϊκού σχετικά με προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών εν όψει του αγώνα με τη Βέροια, βασιζόμενη σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης (29/8).

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν αναπάντητα όσα υποστηρίχθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας, τονίζοντας με δική τους ανακοίνωση την Παρασκευή (30/8) πως ο Παναθηναϊκός όταν θέλει να πει κάτι, το λέει με το όνομά του και το έμβλημά του και όχι μέσω τρίτων.

Αναλυτικά:

«Έκπληξη και απορία προκαλεί η ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, εμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό, καταλογίζοντάς του σκοτεινές προθέσεις και σχέδια και επιμένοντας, όπως και η NOVA, να συγχέει την ΠΑΕ με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σε ό, τι μας αφορά απλώς υπενθυμίζουμε ότι αποδεδειγμένα- και μάλιστα με κόστος- ο Παναθηναϊκός όποτε έχει να πει ή να καταγγείλει κάτι, το κάνει με το όνομα και το έμβλημά του.

Συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Χρέος και της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος».