Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στη δυση της καρριέρας του ο Τάσος Κάκος εμφανιστηκε κατώτερος των περιστάσεων Οριστηκε στο ντέρμπυ της Τούμπας και απέτυχε  αφου ηταν ατολμος ,κακος με σοβαρά λαθη και φυσικα την ευθυνη εχει και η ΚΕΔ που τον εβαλε σ ένα τετοιο παιγνιδι ,ενώ φετος εχει μια φθίνουσα πορεια .Η επιλογή ηταν ατυχής  και δεν χωρουν δικαιολογίες για τα φαλτσοσφυρίγματα του.

Η φάση του 53 με την γροθιά που εδωσε ο Ινσουράλδε στον Εντιγκά τον εξεθεσε .Ηταν κοκκινη στον Ισραηλινό και κίτρινη στον μεσο του Ολυμπιακού.Ο Κάκος ελεγε πως δεν ειδε  τη γροθιά και πως τον ενημέρωσε ο βοηθός του Καραισαρίδης ( μια ακομη ατυχης επιλογή της ΚΕΔ) Η τηλεοπτική μετάδοση εδειξε πεντακάθαρα το τι συνέβη και με δυο λογια  ηταν καταλυτικ.Μονο ..τυφλός δεν  θα εβλεπε αυτή τη καραμπινάτη αποβολή .

Σ αυτή τη φάση κρίθηκαν τα παντα αφου δεν αλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες και εφτασε στο 94 να βάλει το ..κερασι στη τούρτα όταν ο Λουκας πηγε με τις τάπες πανω στον Μπονγκ και αντι να του δειξει απευθείας κοκκινη ,αρκέστηκε να δωσει φάουλ και ουτε κιτρινη γιατι διπλωνε για μεσο του δικεφάλου .

Ο παρατηρητής Θόδωρος Γκαιτατζής εδειχνε στο τέλος προβληματισμένος από την κακη αποδοση του Κάκου και τα πολλα λάθη του γεγονός που σημαινει ότι θα του βάλει χαμηλή βαθμολογία .Για τη περιπτωση του 39 οπου οι του ΠΑΟΚ ζητησαν πεναλτυ σε  εναέρια διεκδικηση της μπάλας  εκ μέρους του Αθανασιάδη , ο Δραμινός κριτής δεν διεπιστωσε παράβαση από τον Αβρράμ   Παπαδόπουλο. Διέκρινε όμως  ατολμία από τον ρεφερυ να επιβάλει τον πειθαρχικο ελεγχο αλλα και να δινει φάουλ που εβγαζαν μάτια .Το ωραιο είναι στο 77 αντι να αφησει το πλεονέκτημα σε μια μπαλια που εγινε στον Αθανασιάδη ,γυρισε τη μπάλα πισω σημειώνοντας φάουλ  δειχνοντας το ποσο απειχε από τον αλλοτε στιβαρό και καινοτόμο Κάκο.

Ο Ποντίκης εγινε πολλες…πυροσβέστης για να αποτρέψει συμπλοκές και διενεξεις μεταξυ των παικτών σ ένα ματς που η κλωτσια επεσε συννεφο και ο Πρεβεζιανος βοηθός πηγε να σωσει την κατάσταση ,σ ότι τον αφορουσε και εξελιχτηκε στην πλευρα του .Οσο για τον Καραισαρίδη δεν επεισε και αν στη φαση του 63 που αφησε δυο παικτες του ΠΑΟΚ να φυγουν από καθαρη θεση οφσαιντ ,δεν επενέβαινε εγκαιρα ο Ρομπέρτο θα ειχε προβλημα .

Οσο για τον τέταρτο Χαρη Καλογερόπουλο προσπαθούσε να κρατήσει την ταξη αλλα εντυπωση προκάλεσε ότι μεσα στον αγωνιστικο χωρο ηταν πολλα προσωπα αγνωστο με ποια ιδιαότητα.