Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 H πρωτη αποχωρηση είναι γεγονός Ο Δημητρης Ζυγούρης που τεθηκε εκτος πινακων στα  33 του χρονια χωρις να δωσει αφιρμη  σταματα την διαιτησια και αυτό γνωριζει με επιστολη που εστειλε μετα την αποπομπη του που θεωρει ΑΔΙΚΗ  ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ  ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ

Στην επιστολη που εστειλε ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ- ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ -Σ.Δ.Π. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ

 ‘Ήρθε και για εμένα το πλήρωμα του χρόνου μετά από 11 χρόνια προσφοράς στη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Υπηρέτησα τη διαιτησία σαν απλός στρατιώτης από τα πρώτα διαιτητικά μου βήματα στα γήπεδα της Αιτ/νίας περνώντας από όλες τις κατηγορίες και φτάνοντας στη μεγάλη κατηγορία που όλοι ονειρεύονται να παίξουν ξεκινώντας την πορεία τους στο χώρο. 

Σε όλη μου αυτή την προσπάθεια στόχος μου ήταν να μην αδικήσω καμία ομάδα και κανέναν ποδοσφαιριστή. Πυξίδα μου ήταν ο κανονισμός του ποδοσφαίρου και ΜΟΝΟ!!! 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Αιτ/νίας, τα σωματεία του νομού Αττικής και όλα τα σωματεία των ανώτερων κατηγοριών που αγωνίστηκα καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και την ανοχή τους σε όποια λάθη μου στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προηγούμενες εκάστοτε ΚΕΔ, τις επιτροπές διαιτησίας του νομού Αιτ/νίας, τον Σ.Δ.Π. Αιτ/νίας, τον Σύνδεσμο Αθηναίων Διαιτητών ο οποίος με φιλοξένησε και είμουν μέλος του για 3 χρόνια στον οποίο αξιολογήθηκα για πρώτη φορά σε ανώτερες κατηγορίες.
Στους συναδέλφους μου διαιτητές του Σ.Δ.Π Αιτ/νίας καθώς επίσης και στους συναδέλφους μου διαιτητές στις ανώτερες κατηγορίες θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια 
ΟΜΩΣ αποχωρώ με μία μεγάλη πικρία και απογοήτευση διότη η αποπομπή μου από τους πίνακες έγινε ΆΔΙΚΑ, ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ, ΑΠΡΌΣΜΕΝΑ χωρίς να δώσω το παραμικρό δικαίωμα έχοντας πολύ καλές βαθμολογίες και αποδώσεις σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκα στη μεγάλη κατηγορία ΤΊΜΙΑ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και φεύγω με ΨΗΛΆ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.
Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου, την σύντροφό μου και όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ. Εύχομαι η Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας να πάρει θέση σε αυτή την αδικία γιατί αν δεν το κάνει η ευθύνη της ανήκεΙ»