Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

TOY NIKOY MIXOY 

Με τους αγώνες του περασμένου Σαββάτου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΛ, για την διεύθυνση των συνολικά 240 αγώνων του οποίου η Επιτροπή Διαιτησίας χρησιμοποίησε 35 διαιτητές.

«Πρωταθλητής» στην χρησιμοποίηση αναδείχθηκε ο 36χρονος διαιτητής Β΄ Εθνικής Αντώνης Ζήλος(φωτο0  που ορίστηκε να διευθύνει 22 παιχνίδια του μεγάλου τοπικού πρωταθλήματος, ακολουθούμενος σε «απόσταση αναπνοής» από τον 30χρονο «ομοιόβαθμό» του Θανάση Τζήλο και τον 27χρονο διαιτητή Γ΄ Εθνικής Αγησίλαο Μπουμαρσόπουλο που διηύθυναν από 20 αγώνες έκαστος.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 29χρονος Λάμπρος Βλιώρας με 18 διαιτησίες και στην πέμπτη ο 33χρονος Χρήστος Μαστοροδήμος με 16, αμφότεροι διαιτητές του πίνακα της Γ΄ Εθνικής.

Ακολουθούν οι υπόλοιποι ως εξής:

14: Αναστασίου Ηλ., Γεωργίου
12: Kεραμίδας (*)
11: Τσιτσανούδης
9: Αγγελούλης, Καλανζής
8: Bαλιώτης Αντ., Κακαρδάκης, Σάρρος
6: Γκάγκας
4: Γρηγοριάδης, Κυρίτσης, Λάκης
3: Βασιλός, Γιάντσης, Γκαραβέλης, Δρυστέλλας, Καλφούντζος, Κορέστης
2: Aναστασίου Γ., Κακάνης, Τσακνάκης, Τσιτσιρίκας
1: Βαλιώτης Ν., Ευαγγέλου, Καρακώστας, Ρεντόπουλος, Σουλιώτης, Τσαπράζης, Χήτος.

* Ο 47χρονος Ελασσονίτης Νίκος Κεραμίδας (άλλοτε διαιτητής Γ΄ Εθνικής) διηύθυνε ακόμη ένα αγώνα Α΄ Κατηγορίας άλλης Ένωσης. Συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου 2013 διαιτήτευσε με βοηθούς τους Νίκο Σουλιώτη – Γιώργο Δήμου τον αγώνα Δάφνης Ανδραβίδας – ΠΑΟ Βάρδας (1 – 2) για το μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας, καθώς οι τοπικοί διαιτητές αρνούνται (…) να διευθύνουν τους αγώνες της γηπεδούχου ομάδας (ακόμη και εκτός έδρας!), με αποτέλεσμα να μετακαλούνται διαιτητές όμορων περιοχών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται με ενημέρωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ αλλά λόγω των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των Συνδέσμων Διαιτητών των δύο νομών (ο πρόεδρος του ΣΔΠ Ηλείας και ήδη βουλευτής Ανδρέας Μαρίνος συνδέεται με κουμπαριά με την οικογένεια Λάτσιου) υπήρξε – κατά παρέκκλιση – ο σχετικός ορισμός μη αξιολογημένων, πάντως, διαιτητών.

ΠΗΓΗ www.arenalarissa.gr