Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ξεκάθαρος ήταν ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι Βασίλης Νικάκης για το γκολ της Βέροιας, το οποίο χαρακτήρισε κανονικότατο, στην εκπομπή του action24 Στο Μικροσκόπιο:

"Οι κανονισμοί ΦΙΦΑ δεν είναι για να γίνονται λάστιχο ή μπαλάκι στα χέρια κλάθε παίκτη, προπονητήν παράγοντα για να δικαιολογήσει άτυχα αποτελέσματα. Ενας παίκτης και να είναι εκτεθειμένος δεν σημαίνει ότι καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίρνει μπάλα από συμπαίκτη και να έχει συμμετοχή στη φάση. Εμείς στην Αιτωλοακαρνανία διδαχθήκαμε την τροποποίηση της ΦΙΦΑ από το μέλος της ΚΕΔ Γιάννη Τσαχειλίδη. Οταν λοιπόν ένας επιθετικός δεν επηρεάζει αντίπαλο ή παίρνει την μπάλα από στραβοκλωτσιά ή μεταβίβαση αντιπάλου δεν είναι σε θέση οφσάιντ. Επομένως είναι κανονικότατο το γκολ της Βέροιας και παύει κάθε συζήτηση. Αν ήθελαν να πουν κάτι για τη διαιτησία θα μπορούσαν να αναφερθούν αλλού, πχ στον πειθαρχικό έλεγχο. Από 1η Ιουλίου αυτός ο κανονισμός ισχύει και στην Ταγκανίκα και στην Αγγλία και στο Μπερναμπέου και στο Ολντ Τράφορντ. Δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση η Ελλάδα. Η ΚΕΔ θα μπορούσε να στείλει στα σωματεία το DVD της ΦΙΦΑ ή και να βγάλει μια διευκρινηστική ανακοίνωση. Δυστυχώς μια καλή διαιτησία κανείς δεν την θυμάται στην Ελλάδα. Η κακή διαιτησία γίνεται για καιρό αφορμή για συζήτηση".

Στην ίδια εκπομπή το παρών έδωσε και ο συνάδελφος Παναγιώτης Κουτάκος, που είχε εξαρχής υποστηρίξει ότι το γκολ της Βέροιας ήταν κανονικό, ο οποίος τόνισε: " Με την ίδια λογική αυτών που υποστήριξαν ότι το γκολ της Βέροιας ήταν οφσάιντ, το ίδιο ισχύει και για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης στην αρχική σέντρα είναι οφσάιντ και μάλιστα μπροστά από τον αμυντικό. Κανείς, όμως, δεν είπε τίποτα. Μήπως διότι το είδαν με άλλο χρωματισμό και άλλη οπαδική γωνία;".

Το ότι το γκολ ήταν κανονικό το επεσήμαναν και οι παλαίμαχοι άσσοι καλεσμένοι της εκπομπής Τάκης Λουκανίδης και Κώστας Πολυχρονίου, που επεσήμαναν πως στην Ελλάδα όποιος χάνει τα βάζει με τον διαιτητή.