Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

TA ΑΙTΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

 Εμείς δεν έχουμε προσωπικούς στόχους για θέσεις και λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, με ευθύνη απέναντι στα Σωματεία και στην νεολαία του Πειραιά.

 Ο κ. Μπρατσόλης που διοικεί την Ένωση εδώ και 13 χρόνια, τώρα ψάχνει ψήφους για να γίνει και πάλι Πρόεδρος της Ένωσης και κάνει πολιτική, δεν λέει την αλήθεια και μας κοροϊδεύει.

Τα Σωματεία κατά την τελευταία Γ.Σ μας ζήτησαν να διεκδικήσουμε όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έγιναν.

Όσα αναφέρονται στο υπόμνημα της Ε.Π.Σ.Π προς τον Δήμο Πειραιά και παρουσιάστηκαν σαν αιτήματα στις 4/02/2013 είναι γνωστά στην παρούσα Δημοτική Αρχή όπως και τουλάχιστον στις 3 προηγούμενες (έχουμε στοιχεία και εκατέρωθεν δηλώσεις) όταν και ο κ Μπρατσόλης ήταν α)ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ β)ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ  και γ)ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ Δ.Ε.Π.Ε.Π και το χρήμα έρεε άφθονο. 

 Να πει ο κ. Μπρατσόλης στα Σωματεία του Πειραιά τι έκανε τότε για να λυθούν τα  διαχρονικά αιτήματα τους, που σήμερα εμφανίζει ως νέα, όταν ο ίδιος είχε ρόλο στα δρώμενα του Δήμου Πειραιά και «έλυνε και έδενε» όπως ήθελε να φαίνεται.

 Είναι φανερό ότι υπάρχει έλλειμμα σοβαρότητας, πλεόνασμα υποκρισίας και μεγάλο θράσος. Έλεος !

Χρ. Μπουλές

Μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ