Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ενισχυμένη η ΕΠΣΘ από τις αξιολογήσεις των Διαιτητών στις Εθνικές Κατηγορίες για την περίοδο 2013-14. Οι προτάσεις της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας που υποβλύθηκαν στην ΚΕΔ/ΕΠΟ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιο Μπατζιάκα έγιναν δεκτές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και είναι οι παρακάτω :

FOOTBALL LEAGUE
1. ΣΚΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΤΑΛΕΝΤΟ SUPER LEAGUE
2. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ)

FOOTBALL LEAGUE 2
1. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE
2. ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ)
3. ΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ)
4. ΚΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)
5. ΤΣΙΓΓΙΝΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΒΟΗΘΟΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE
6. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ)
7. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΗΘΟΣ)
8. ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΒΟΗΘΟΣ)

Δ' ΕΘΝΙΚΗ
1. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) - ΥΠΟΨ. ΑΝΟΔΟΥ FOOTBALL LEAGUE 2
2. ΧΑΡΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ)
3. ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)
4. ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)

Από τις παρακάτω αξιολογήσεις των Διαιτητών & Παρατηρητών φαίνονται οι καλές σχέσεις που έχουν με την ΕΠΟ και με την ΚΕΔ τόσο ο Πρόεδρος κος Μπατζιάκας Αναστάσιος όσο και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας.

Επίσης με τις παραπάνω αξιολογήσεις διαπιστώνεται και αποδεικνύεται το έργο που παράγει στην ΕΠΣΘ η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι παραπάνω επιτυχίες για τις οποίες η ΤΕΔ δημόσια ευχαριστεί την ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ συγχαίρει όλους τους Διαιτητές και Παρατηρητές της δύναμης της που αξιολογήθηκαν και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΣΗΜ ΣΥΝΤ.

Μακάρι να ηταν καθ ολοκληριαν τα πράγματα ετσι.Εδω υπάρχουν αποκλεισμοι που ανάγονται στις δυο παρατάξεις που υπάρχουν στην ενωση  και στην οριακη πλειοψηφια στην διοίκηση με συνέπεια να ειναι και πάλι εκτόs πινάκων ο Σπύρος Κανούλης που ειναι ο αρχιδιαιτητής και απο την αλλη να μην εχουν περιληφθει στους πίνακες οι μη αρεστοι στην οριακη πλειοψηφια  Καμινάρης Χουλιάρας ,.Γκουντής Ολα αυτα δεν εγιναν στην τυχη Κι οποιος εχει αντιρρήσεις εδω ειμαστε να τις συζητησουμε.