Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σωτήρης Αλημίσης. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση στην Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου

Παράλληλα η ΕΠΟ ενημέρωσε πως η κηδεία του πρώην προέδρου της θα γίνει την Δευτέρα (16/9) και ώρα 17.30 στο Νεκροταφείο Παπάγου...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Σωτήρη Αλημίση και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και τους οικείους του.

Η απώλεια του Σωτήρη Αλημίση αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών από πολλές θέσεις και τις περιόδους 9/9/85-30/8/91, 21/11/97-21/1/2000 ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Πάνω απ΄ όλα, όμως, η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν άνθρωπο με πηγαία αφοσίωση στις αξίες, εγγενή ευγένεια και ακέραια ηθική. Η κηδεία του Σωτήρη Αλημίση θα γίνει την Δευτέρα 16/9 και ώρα 17.30 από το Νεκροταφείο Παπάγου. Σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Aλημίση».

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλημίση εξέδωσε και η Σούπερ Λίγκα που τονίζει με την σειρά της:

«Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας εκφράζουν τα θερμά συλληπητήριά τους στους οικείους του τ. προέδρου της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση, για το χαμό του. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σ. Αλημίση σε όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ».