Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

H ΕΠΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΣΑΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ SUPER LEAGUE OΥΤΕΣ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 

ΠΑΝΕ ΚΑΙ   ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.?

 

Αρχικά πάγωσαν και έβαλαν στο περιθώριο τους περιφερειάρχες οι οποίοι δεν έχουν καμία επαφή πλέον με την ΚΕΔ αλλά και οι περισσότεροι έπαψαν να ορίζονται και ως παρατηρητές.

Οι μηνιαίοι και συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί κύκλοι αντικαταστάθηκαν με έναν τρίμηνο και αόριστο και ας  βγάλουν άκρη οι ΕΔ μόνοι τους ενώ έπαψε η συνεργασία και η συλλογή των αρχείων από τους ικανότατους και έμπειρους περιφερειάρχες που πρόσφεραν τόσα πολλά χωρίς την παραμικρή αμοιβή. Το ευχαριστώ της ΚΕΔ είναι να μην ορίζονται ούτε σαν παρατηρητές.  Ο Γιώργος Σταθόπουλος  ο Γιάννης Σπυρόπουλος και ο Ηλίας Μαζαράκος οι οποίοι μαζί με τις Ενώσεις τους κατέθεσαν ψυχή και οργάνωσαν άψογα τα πρωτότυπα και μοναδικά σεμινάρια CORE σε Πάτρα, Λαμία και  Άρτα αλλά και ο Θόδωρος Γκαιτατζής με την ΕΠΣ Δράμας που οργάνωσε για δύο συνεχόμενα χρόνια  χωρίς να πληρώσει η ΕΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ! Αυτοί είναι επίσης οι άνθρωποι που οργάνωσαν και τα πρώτα σεμινάριο γυναικών για μα έχουμε σήμερα στην ολοκλήρωση του προγράμματος πίνακα γυναικών.  Τα γνωρίζει πολύ καλά αυτά ο Πρόεδρος της ΚΕΔ κος Καραμελίδης και τα ανέφερε σε όλα τα σεμινάρια του περασμένου καλοκαιριού επισημαίνοντας την απίστευτη μείωση των εξόδων σε σχέση με παλαιότερα και μάλιστα όταν η συχνότητα και οργασμός των σεμιναρίων και της εκπαίδευσης είχε αυξηθεί σε απίστευτα. Και όλα αυτά όταν ο ίδιος ο κος Καραμελίδης ως Πρόεδρος της προηγούμενης ΚΕΔ ανέφερε στα σεμινάρια ότι ο Πρόεδροι τον Ενώσεων για πρώτη φορά έδωσαν συγχαρητήρια από βήματος για το έργο της ΚΕΔ.   

Που είναι λοιπόν η οργάνωση και συνεργασία ΕΠΟ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ-ΕΔ ΕΠΣ;

Που είναι το πρόγραμμα ταλέντα και μέντορες και τα σεμινάρια τους;

Που είναι τα σεμινάρια διαιτητών και παρατηρητών football league που γινόταν το Μάρτιο σε βορρά και Νότο;

Που είναι τα σεμινάρια εκπαιδευτών και παρατηρητών που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι το χειμώνα σε όλες τις ΕΠΣ;

Που είναι οι ατελείωτες ημερίδες που πραγματοποιούνταν από τα μέλη της ΚΕΔ και τους εκπαιδευτές σε όλη την Ελλάδα; Πόσο καιρό έχουμε να τα δούμε;

Που είναι τα σεμινάρια των γυναικών διαιτητών;

Που είναι τα προγράμματα ανάπτυξης και η συνεργασία με ειδικούς;  Έπαψαν και τη συνεργασία με τους επιστήμονες, ψυχολόγο κο Παπανικολάου και εργοφυσιολόγο κο Γρηγοριάδη οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ΑΦΙΛΩΚΕΡΔΩΣ!  

Και το κυριότερο όλων! Που είναι η συγκέντρωση των διαιτητών-βοηθών και παρατηρητών  της Super; Πόσο καιρό έχει να γίνει την στιγμή που η σύμβαση διαιτησίας προβλέπει τακτικές συγκεντρώσεις;  Δεν έπρεπε να γίνει τώρα που παίζει η Εθνική και έχει διακοπή το πρωτάθλημα;

Όλα τα παραπάνω προβλέπονται από τη σύμβαση διαιτησίας αλλά από ότι φαίνεται πάει περίπατο.

 Τα θέματα είναι πολλά και θα επανέλθουμε αλλά δεν μπορεί να ξοδεύει η ΕΠΟ του ένα κάρο λεφτά και να μην γίνεται τίποτε. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ έχει τη εμπειρία και αντιλαμβάνεται τι του γίνεται!