Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ηταν αναμενόμενο .Η  έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, αποφάσισε  να πάει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου, με την διαδικασία να αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαρτίου ,μετα από ένα σχεδον μηνα .
Το «παρών» στη γεμάτη αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΑ και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση έδωσαν 24 σωματεία (σε σύνολο 34), αλλά μόνο τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, καθώς απουσίαζε ο Δημ. Σιμόπουλος λόγω υποχρεώσεων εκτός Άρτας και οι κ.κ. Μητσαράς, Μπουζάνης, Παππάς, Γρηγορίου, Ταγκαρέλης και Ευταξίας ,οι περισσόροι γιατι ειχαν αντιληφθεί πως δεν μπορουσε να αλλαξει η πορεία προς τις εκλογες ,κατι που ειχε κριθει από την περασμενη Παρασκευη που ειχαν κατατεθεί και τα πληρεξούσια της πλειοψηφίας των ομάδων

Τις εργασίες της συνέλευσης κατηυθυνε   ο πρόεδρος της Ένωσης Θ. Τρομπούκης και οι Τατσιόπουλος, Γκούντας, ενώ δεν ήρθε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ενημέρωσε νωρίτερα με fax ότι δεν θα μπορούσε τελικά να είναι «παρών» καθώς απουσίαζε από την Ελληνική Ομοσπονδία ο πρόεδρος κ. Σαρρής.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Θανάσης Τρομπούκης, τόνισε πως ήταν υποχρεωμένος να εκτελέσει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να οδηγηθούν σε Έκτακτη, αποφασίζοντας τα Σωματεία αν θέλουν ή όχι να οδηγηθούν σε εκλογές. Στη συνέχεια ο κ. Τρομπούκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπήρξαν-υπάρχουν στην Ένωση και στις Επιτροπές (Διαιτησίας, Πειθαρχική). Εν συνεχεία και μετά από συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων, το Ανώτερο Όργανο που είναι η ΓΣ αποφάσισε να οδηγηθεί η ΕΠΣΑ σε εκλογές, με 22 μέλη να ψηφίζουν υπέρ, ο Δημ. Νικολάκης του ΑΟ Κορφοβουνίου να ψηφίζει ναι αλλά με επιφύλαξη (κατέθεσε έγγραφο με δική του πρόταση, το οποίο έκανε γνωστό στους υπόλοιπους), ενώ ο εκπρόσωπος της Καλαμιάς που ήταν στην έκτακτη ΓΣ, επειδή άργησε η διαδικασία είχε αποχωρήσει νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων..