Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

     ΠΑΜΕ να θυμηθουμε τι ελεγε ο Βασάρας το 2012 για τους παρατηρητές;

     Διαφώνησα με τον αποκλεισμό και υποβιβασμό παρατηρητών με εμπειρία και χωρίς να υπάρχει εξήγηση ή κάποιος σοβαρός λόγος. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η ποιότητα, η απόδοση  και η εμπειρία.

      Τότε έλεγε αυτά. Τώρα μαζί με τους Καραμελίδη, Τσαχειλίδη, Σωμαρακάκη και Γενναία έστειλαν στα τάρταρα τα διατελέσεντα μέλη της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο και Γιώργο Αμυγδαλή.( μεχρι πριν από ένα μηνα ηταν αριστες οι σχεσεις του με την ηγεσια της ΕΠΟ)

         Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι όταν πάλι είχε αναλάβει Βασάρας το καλοκαίρι του 2008 πέταξε πάλι έξω τον Αμυγδαλή, μόνο και μόνο επειδή στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης έκανε αναφορά στον πατέρα του Βασάρα.

      Ένα χρόνο αργότερα το καλοκαίρι του 2009 και αφού ο Βασάρας ήρθε σε κόντρα με τον πρώην διεθνή διαιτητή Σπύρο Παπαδάκο τέθηκε και αυτός εκτός πινάκων.

      Φέτος τα δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ Παπαδάκος και Αμυγδαλής τέθηκαν και πάλι εκτός πινάκων με την επάνοδο Βασάρα.

      Το ίδιο απαράδεκτο φαινόμενο και χωρίς αιτία έγινε με τους πρώην διαιτητές και υπεύθυνους περιφερειών Μαζαράκο, Σταθόπουλο και Γκαιτατζή.

      Για Γιανόπουλο και Βέλλιο που τους αφηααν εκτος πινακων  έχουν να που κάτι; Φυσικά και όχι!

      Τέλος το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μη τοποθέτηση του κορυφαίου τα τελευταία χρόνια διαιτητή Τάσου Κάκου σε κανένα πίνακα.

         Κύριοι πρέπει να το καταλάβετε….Δεν γίνεται αυτοί να είναι εκτός πινάκων.

         Θα το καταλάβετε όταν φύγετε από την ΚΕΔ, που θα γίνει μια μέρα ούτως ή άλλως και δεν θα σας εντάξουν στον πίνακα των παρατηρητών.

       Έχετε ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και όλα και όλους αυτούς θα τους βρείτε μπροστά σας.  

      Το μήνυμα που στείλατε είναι σαφέστατο: Όποιος δεν υποτασεται και δεν είναι καλο παιδι , τελειώνει!