Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τις αποστάσεις, που υπάρχουν μεταξύ της Πολιτείας και των υπόλοιπων τριών εμπλεκομένων πλευρών για τα μέτρα, που θέλει να επιβάλει ο Σταύρος Κοντονής για την επίλυση των προβλημάτων στο ποδόσφαιρο, επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε μετά την τετραμελή συνάντηση με Κοντονή, ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και πως μετά την έγγραφη κατάθεσή τους θα εξεταστούν εκ νέου.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει προλάβει, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, να εξετάσει διεξοδικά το νέο σχέδιο νόμου, που θέλει να προωθήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση του Υπουργού με παρούσα της ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Ήταν υποχρέωσή μας να έρθουμε να συζητήσουμε για το νόμο τον οποίον θα δούμε στη συνέχεια μέχρι να πάει στη Βουλή για ψήφιση. Θα ακουστούν απόψεις γραπτώς σε πρώτη φάση της ΦΙΦΑ, της ΟΥΕΦΑ και της Ομοσπονδίας. Θέλει χρόνο», είπε αρχικά.

«Είναι ένα νομοσχέδιο που ούτε καν προλάβαμε να δούμε. Εγώ ήμουν με την Εθνική ομάδα. Χρειάζεται λίγος χρόνος να το δούμε για να εκφράσουμε την άποψή μας πάνω σε όλα τα άρθρα. Υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στη συνέχεια μέχρι να εξαντλήσουμε τα όρια διαπραγμάτευσης και συμφωνίας που απασχολούν το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε..

Όσο για τα σημεία στα οποία διαφωνεί, είπε πως «δεν είναι στιγμή να σας πω για διαφωνίες. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Θα εμφανιστούν εγγράφως για να καταλήξουμε εκεί που πρέπει. Θα κατατεθούν οι πρώτες απόψεις και στη συνέχεια θα είμαστε διαθέσιμοι να συναντηθούμε όταν πρέπει. Ο Υπουργός έχει τη δική του άποψη και εμείς τη δική μας και θα τοποθετηθούμε».