Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O Βασάρας πρότεινε και πέρασε στον Κανονισμό διαιτησίας 2015 να επιστρέφεται από το αρμόδιο μέλος της ΚΕΔ η έκθεση στον παρατηρητή διαιτησίας για διόρθωση και αλλαγή της βαθμολογίας. Στη συνέχεια επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις!!! Ποιο είναι το αρμόδιο μέλος της ΚΕΔ κ. Βασάρα και Καραμελίδη;Εχει  οριστει η επιλεγει καποιο και δεν το γνωριζουνε ?Και αν πραγματι επεστραφη καποια εκθεση σας προκαλούμε να μας πειτε μια ,όχι δυο εκθεσεις για να δουμε ότι κατι κινειται   ;

Επειδη λοιπον αυτό δεν εχει συμβει ουτε μια φορα μεχρι σημερα, ρωταμε  ευθεως Ματακια δεν εχετε να δειτε από μονοι σας ότι σε ωρισμενες διαιτησιες υπαρχει αναντιστοιχια της βαθμολογιας ενός ρέφερυ η ενός βοηθού με τα λαθη που εχει υποπέσει?Ακομη και οι τυφλοι τα.. βλεπουν και εσεις περι αλλων τυρβάζετε και θελετε να σας παρει ο κοσμος στα σοβαρά ?Και αντι να επαινεσετε τους παρατηρητες που επιτελουν σωστα τον ρολο τους τους βαζετε στο ραφι και στο .ψυγειο και δινετε την εντυπωση  σε καποιους διαιτητες να πιστευουν ότι εχουν ασυλία και όπως  ότι και να πραξουν είναι στο απυρόβλητο

Ειδικα η περιπτωση του Μπαμπη Καρατζά που είναι εκτος επτα αγωνιστικες γιατι παρεπεμψε τον Βοσκάκη είναι εξοργιστικη και δειχνει ότι η ΚΕΔ ουτε που λαμβανει υποψιν της τις εκθεσεις και τιμωρει όχι τον διαιτητη που καταστρατηγησε τον κανονισμο αλλα τον κριτη του ,γιατι του εβαλε χαμηλο βαθμο επειδη δεν εδωσε από ένα πεναλτυ  σε Σκοντα Ξανθη και Παναθηναικο .

Κι εχουμε το καταπληκτικο ο Ναθαναήλ Χαραλαμπιδης που δυο φορες χαιδεψε αυτια και δεν παρεπεμψε  τον διαιτητη Φωτιάδη και τον βοηθο Κωτούλα που σηκωσε οφσαιντ από ελευθερο γκολκηπερ(Πανθρακικός-Καλλονή)  να οριζεται παλι και στην τριτη συμμετοχη του να απαλασει παλι Βοσκάκη και Χούσκογλου που ολοι ειδατε η και μαθατε τι επραξαν στον αγωνα Βεροιας-Ηρακλή

Οι περιπτωσεις είναι πολλες απλα πηραμε μερικές ετσι για να ταραξουμε τα νερα και να φανει ότι τελικα κατι τρεχει και ωρισμενοι διαιτητες εχουν τετοια στηριξη από την ΚΕΔ και τον υπευθυνο ορισμών μηπως οι αρμοδιοι κινητοποιηθουν και μπει φρένο..

Με την ευκαιρια δειτε  παρακάτω τι αναφέρει το Άρθρο 39 του Κανονισμού Διαιτησίας.

ΑΡΘΡΟ 39

- Ο παρατηρητής διαιτησίας είναι υποχρεωμένος, εκτός των αναφερομένων στο άρθρο 15, παρ. 4 του παρόντος να αναφέρει, για τις φάσεις που δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα, στην έκθεση του τον λόγο της αμφιβολίας του και ότι έχει κάνει χρήση video.

- Σε περίπτωση που η αναγραφόµενη ανάλυση και εκτίµηση των φάσεων του αγώνα από τον παρατηρητή στην έκθεσή του, δεν ανταποκρίνεται στην σωστή βαθµολόγηση διαιτητών του αγώνα, τότε το αρµόδιο µέλος της ΚΕ∆ µετά την παραλαβή και µελέτη της έκθεσης, δικαιούται να επιστρέψει την έκθεση στον παρατηρητή του αγώνα για διορθώσεις, υπενθυµίζοντας ταυτόχρονα στον παρατηρητή την ανάγκη για την ακριβή τήρηση των οδηγιών βαθµολόγησης ή για την ακριβή αναγραφή των γεγονότων που περιγράφονται και ανταποκρίνονται στην συγκεκριµένη βαθµολόγηση.

- Το αρµόδιο µέλος της ΚΕ∆/ΕΠΟ απαγορεύεται να προτείνει ή να υποχρεώσει παρατηρητή διαιτησίας να αλλάξει τη βαθµολογία των διαιτητών του αγώνα και υποχρεούται να αποδεχθεί πλήρως την αναθεωρηµένη ή µη εκτίµηση του παρατηρητή διαιτησίας αγώνα. Στην περίπτωση αυτή επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά με τους παρατηρητές καθώς στον Κανονισμό Διαιτησίας υπάρχει και η παρακάτω διάταξη που κρίνει το μέλλον των διαιτητών!

Άλλο που κάποτε ο Βασάρας διαφωνούσε με τον υποβιβασμό του τελευταίου της βαθμολογίας. Τώρα γιατί το έκανε θα το πούνε αυτοί που πρέπει, εκεί που πρέπει και όταν πρέπει….

-Στη λήξη κάθε αγωνιστικής περιόδου οι δύο (2) τελευταίοι στην τελική κατάταξη των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας, όπως αυτή συντάσσεται, µε βάση τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας των αγώνων, υποβιβάζονται στην αµέσως κατώτερη κατηγορία και δεν έχουν δικαίωµα να επιλεγούν για την 1η κατηγορία στην αµέσως επόµενη, από τον υποβιβασµό τους, αγωνιστική περίοδο.

Τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία…..