Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Κωμικοτραγικα γεγονότα εκτυλίσονται στο ποδόσφαιρο της Αρτας με καραμπινάτες παρανομίες που καλειται πλεον να ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΠΟ γιατι εχει καταλυθει ο κανονισμός με τις αλεπάλληλες κωλοτουμπες που κανει η συγκυριακη πλειοψηφία που την μια ωρα κανει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιτροπη κατά το ΗΜΙΣΥ παράνομη και μετα που παραίτείται ο πιστοποιημενος εκπαιδευτής Δημητρης Κωνσταντίνου ,ξαναβάζουν τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ Ευταξια και Φώτη και ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της ενωσης .

Διάβαστε μερικά από τα απίθανα που συνέβησαν  που αναφέρονται με λεπτομέρειες στο σαιτ SPORTSSRTA.GR

Toπρωτο.Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας, Γιώργος Γκούντας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, χτες Πέμπτη ορίστηκε στην ΕΔ της Ένωσης ο Δημήτρης Κωνσταντίνου στη θέση του Βασίλη Φώτη.
Όμως όπως μας επισήμανε ο Γιώργος Γκούντας, ο κ. Κωνσταντίνου με σημερινή του επιστολή τόνισε ότι αποδέχεται τη θέση του στην Επιτροπή Διαιτησίας, όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει σε αυτή με τον Σωτήρη Ευταξία, ο οποίος όπως αναφέρει στην επιστολή του δεν έχει δικαίωμα να οριστεί ως μέλος της Επιτροπής, αφού δεν έχει αξιολογηθεί από την ΚΕΔ της ΕΠΟ. Επίσης ο Δημήτρης Κωνσταντίνου αναφέρει ότι μπορεί ευχαρίστως να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν η Επιτροπή Διαιτησίας συσταθεί σύμφωνα με το καταστατικό και τον κανονισμό της ΕΠΣ Άρτας.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ .Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας, Γιώργος Γκούντας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τοsportsarta.gr πριν από λίγα λεπτά και μας τόνισε: «Δεν έχω βάλει την υπογραφή μου για τους ορισμούς των διαιτητών. Τους είδα μέσα από την ιστοσελίδα σας!». Επίσης ο κ. Γκούντας μας ενημέρωσε για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Επιτροπή Διαιτησίας, τα οποία θα διαβάσετε πιθανότατα αργότερα ή αύριο σε νέο άρθρο μας.

Και το ΤΡΙΤΟ .Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το sportsarta.gr με τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κωνσταντίνου, ο οποίος ορίστηκε ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, όπως μας ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΕΔ, Γιώργος Γκούντας. Ο κ. Κωνσταντίνου απαντώντας σε ερώτημά μας, μας τόνισε: «Εγώ δεν όρισα τους διαιτητές. Δεν ξέρω πως έγινε κάτι τέτοιο και γιατί το έκαναν. Δεν έπρεπε να γίνει».