Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι το καλυτερο για ένα διαιτητή αλλα και τους βοηθους του να δέχεται στο τέλος τα συγχαρητήρια όχι μονο των νικητών αλλα και των ηττημένων Κι αυτό συνέβη με τον ταλαντούχο ρέφερυ Κωστα Καρυοφίλη από τον Πειραια που διήθυνε το ντέρμπυ Επισκοπής –Καλλιθεα 0-1 και στο φινάλε ολοι ειχαν να λενε τα καλυτερα για την πετυχημενη  διαιτησια του αλλα και την συνδρομη των συνεργατων του Δημήτρη Ζησιμόπουλου και Αντωνη Συνιοράκη καθως και του τέταρτου Γιωργου Γιαννουλάκη .Ολοι λειτουργησαν σαν μια ομαδα και ο παρατηρητής Μανώλης Παπαδάκης μοιρασε συγχαρητήρια γιατι όλα πηγαν ρολοι και τηρηθηκε απαρέκλητα ο κανονισμός

 Οι Ρεθυμνιώτες μάλιστα  εξέδωσαν ανακοίνωση για τους Καρυοφύλλη, Ζησιμόπουλο, Σινιοράκη (Πειραιά) και Γιαννουλάκη (Χανιών) που διηύθυναν το ματς του Σαββάτου (15/2) υπογραμμίζοντας πως η διαιτησία τους ήταν άψογη.

 «Τέτοιες διαιτησίες ανεξαρτήτως αποτελέσματος κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στην καριέρα σας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής.

Σημειώνουμε πως ο Καρυφίλης στο 44 εδωσε καθαρο πεναλτυ υπερ της Επισκοπης που κτυπησε ο Γιακουμάκης και απεκρουσε ο Λυμπερόπουλος .

-Σ ότι αφορα την διαιτησια του Αγγελακόπουλου που σφυριξε τον αγώνα Καβάλας-Βατανιακού 1-1  υπαρχει μια φαση στο 77 οπου οι γηπεδούχοι ζητησαν πεναλτυ σε χερι και ο παρατηρητής Βλάχος ειπε ότι θα κανει χρηση βίντεο .Βοηθοι ηταν οι Βαφειάδης και Διπλάρης από την Καρδίτσα και τέταρτος ο Κώστας Κοτσάνης από την Δράμα .