Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Eιναι αναμφισβήτητο πως οι καιρικες συνθήκες που επικρατουν στην Νάουσα συντείνουν στο να βγαινουν τα τέστ των διαιτητων και βοηθών χωρις προβλήματα Είναι χαρακτηριστικό πως τοσο χθες που ηταν οι της Β εθνικής αλλα και σημερα που ετρεξαν της Γ εθνικής αλλα και αξιολογημενοι της Δ εθνικής ολοι εφτασαν στο φινάλε των αγωνιστικών δοκιμασιών αφου πέρα από τις ιδανικές συνθήκες και το δροσερό περιβάλλον ,ολοι εμφανίζονται κατάλληλα προετοιμασμένοι .Μάλίστα ωρισμενοι τρέχουν και 24 ,150άρια δειγμα της καλης κατάστασης που βρισκονται.

Τα τεστ θα συνεχιστουν σημερα με τους υπολοιπους διαιτητες της Γ εθνικής και Πέμπτη και Παρασκευη θα γινουν δυο μονοήμερα σεμινάρια για νεους υποψήφιους διαιτητές της Δ εθνικης και υποψήφιους βοηθούς Γ εθνικής .

ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σημειώνουμε πως πριν ξεκινησουν οι αγωνιστικές δοκιμασίες στην Β.Ελλάδα ,ειχαμε το τεστ που πραγματοποιήθηκε στη Κρήτη οπου μετείχαν ολοι οι αξιολογημενοι διαιτητες Β,Γ Δ εθνικης καθως και βοηθοι Β και Γ εθνικής .

Δεν  μπορεσε να το βγάλει ο Φινοκαλιώτης από το Ρέθυμνο καθως και η Καντερακη που είναι βοηθός από τα Χανια και θα τρέξουν σε νεώτερη ημερομηνία.