Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 
Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Δ. της ΕΠΣ Ηπείρου. Τις εξετάσεις διενήργησε ο αναπληρωτής Πρόεδρος και υπεύθυνος για τις Εθνικές σχολές διαιτησίας ΕΠΟ, Θανάσης Μπριάκος, μετά από προσωπική πρόσκληση που του απέστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, κος Ιωάννης Βαρτζιώτης.
Στις εξετάσεις συμμετείχαν 68 νέοι υποψήφιοι διαιτητές νεαρής ηλικίας και μεταξύ αυτών και αρκετές γυναίκες. Ο αριθμός των επιτυχόντων θα αναρτηθεί σύντομα στο επίσημο site της ΕΠΟ, όπως γίνεται για όλες τις Εθνικές σχολές διαιτησίας τον τελευταίο χρόνο και τα αναλυτικά αποτελέσματα θα σταλούν στην ΕΠΣ Ηπείρου.
Επίσης πριν τις εξετάσεις ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ έκανε μάθημα στους υποψήφιους διαιτητές αναλύοντας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων τον Κανόνα 5.
Παρόντες στην αιθουσα των εξετάσεων που εγιναν στην ΤΕΔΚ με πρωτοβουλία του Δ.Γούκου ηταν τα μέλη της επιτροπής διαιτησιας Δάλλας ,Κυρκος ,ο εκπαιδευτης Γ.Τάτσης κατι που σημαίνει πως αρχισαν οι σχεσεις ενωσης με την ΚΕΔ να εξομαλύνεται κατι βεβαια που θα το δειξει και ο χρονος