Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική συγκέντρωση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.) κ. Stephen BENNETT, ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο παρουσίασε και ανέλυσε πρόσφατο εκπαιδευτικό υλικό (φάσεις αγώνων).

Στην ανωτέρω εκπαιδευτική συγκέντρωση παραβρέθηκαν και τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Joao CAPELLA (VAR Manager), κ. Ιωάννης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο) και κ. Ελένη ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ (Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών).

Αναμφισβήτητα αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για την Κορινθιακή Διαιτησία η παρουσία της ηγεσίας του ανωτάτου οργάνου της Ελληνικής Διαιτησίας στην Κορινθία, η οποία έκανε αποδεκτή την πρόσκληση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Μιχάλη ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ, καθώς και του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης κ. Παναγιώτη ΑΡΓΥΡΗ.

Οι ανωτέρω στους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κ. BENNETT και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους, καθώς και τη διαβεβαίωση ότι οι Κορίνθιοι Διαιτητές θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βοηθήσουν το έργο της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για την αναβάθμιση και την πρόοδο της Ελληνικής Διαιτησίας.