Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η έντονη κριτική που δέχθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και το κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του είχε ως συνέπεια να οδηγηθεί στην απόφαση να εγκαταλείψει το πόστο του αρχιδιαιτητή στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα!

Ο Κλάτενμπεργκ ουσιαστικά με την στάση του, το τελευταίο διάστημα προκαλούσε τους ιθύνοντες του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, αφού του καταλόγιζαν αδιαφορία, αλλά και το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα της διαιτησίας στην αφρικανική χώρα αποφεύγοντας να ταξιδεύει στο Κάιρο!

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας τις τελευταίες τέσσερις μέρες παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν απαντούσε καν στα μηνύματα των μελών της αιγυπτιακής επιτροπής διαιτησίας.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται πως η ομοσπονδία παρείχε αυτοκίνητο, αλλά και κατοικία στον παλαίμαχο Άγγλο διαιτητή προκειμένου να διευκολύνει το έργο του, αλλά εκείνος προτιμούσε να απέχει τόσο από τα καμπ προετοιμασίας των διαιτητών, όσο και από σχετικά σχετικά σεμινάρια, αλλά και τις συναντήσεις.

Στους πέντε μήνες που συνεργάστηκε ο Κλάτενμπεργκ με την αρμόδια αρχή του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου του καταβλήθηκαν οι προβλεπόμενοι από την σύμβαση των δύο πλευρών μισθοί, με εξαίρεση το διάστημα όπου βρισκόταν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

ΠΗΓΗ www.sdna.gr