Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ακόμα ένα περιστατικό που αναδεικνύει την αναξιοπιστία της ΕΠΟ και των Επιτροπών της, ακόμα και απέναντι στις ίδιες τις Ενώσεις της, έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι. Ο λόγος για την ενέργεια της ΕΠΣ Ηρακλείου να συντάξει επιστολή διαμαρτυρίας σε έντονο ύφος με αποδέκτες την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την επιλογή της τελευταίας να ορίσει διαιτητές από τη Βοιωτία και τη Δυτική Αττική στον αγώνα του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ιάλυσο που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Μάλιστα η Ένωση Ηρακλείου στην οποία προεδρεύει ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την επιστολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, κάνοντας λόγο για παρανοϊκή απόφαση. Ίσως το γεγονός της δημοσιοποίησης της επιστολής να έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από την ίδια την αντίδραση με δεδομένο πως έρχονται εκλογές στην ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πληροφορήθηκε μέσω του επίσημου site της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Διαιτησίας τον ορισμό των διαιτητών της Γ’ Εθνικής και με έκπληξη είδε ότι στο παιχνίδι του σωματείου ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ιάλυσο Ρόδο ορίστηκαν διαιτητές από τη Βοιωτία και τη Δυτική Αττική. Θεωρούμε παρανοϊκό αυτό το γεγονός, καθώς υπάρχουν τόσοι διαθέσιμοι διαιτητές από τις Ενώσεις Ρεθύμνου, Λασιθίου και Χανίων και όμως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ορίζει διαιτητές από την άλλη άκρη της Ελλάδας επιβαρύνοντας με πολλαπλάσια έξοδα λόγω της μετακίνησης το γηπεδούχο σωματείο. Αντιλαμβανόμαστε και δικαιολογούμε την αγανάκτηση που μας μεταφέρθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα και εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρίας μας προς την ΕΠΟ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που επιβαρύνουν οικονομικά άνευ λόγου και αιτίας τα σωματεία με ορισμούς διαιτητών που στερούνται κάθε λογικής.

   O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                            ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ οτι μετα την αποστολη της παραπανω επιστολης  η ΚΕΔ αλλαξε τιν ενα βοηθό τον ΦΙΛΟ απο την Βιωτία και στην θεση του τοποθετηθηκε ο Κομκοτός απο το Ρέθυμνο Διαιτητης θα ειναι ο Γιωργος Μιχαηλιδης απο την Βιωτια με πρωτο βοηθο τον Φαρμάκη απο την Δυτικη Αττική