Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Τον χορο του Ησαια χόρεψε πρωτα στην εκκλησια του Αγιου Αθανασίου στο Πολύδροσο ο διαιτητής Φουτμπώλ λιγκ Βαγγέλης Κορδολαίμης με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Σαγρή Και στη συνέχεια εντυπωσίασε με τους χορούς του που ερριξε ,τσάμικο συρτό  και ζειμπέκικο συνοδεια της γυναίκας του συγγενών και φίλων στο κτήμα Ναιας στο Κορωπί .

Στην εκκλησια ηταν πανω από 700 ατομα αφου πέρα από διαιτητές ειχαμε και μεγάλη προσέλευση εκπαιδευτικών αφου οι νεόνυμφοι είναι και δάσκαλοι αλλα και οι γονείς της νυφης ,οποτε αιφνης ειχαμε και την παρουσια του παρατηρητή Θ.Κλειτσάκη από την Λαμία που είναι δάσκαλος και συνάδελφος με τον πεθερό του Κορδολαίμη Στο γλέντι επισης οι προσκεκλημένοι ξεπέρασαν τους 500 και η διασκέδαση πηγε μεχρι τις πρωινες ωρες της Κυριακής σ ένα υπεροχο περιβάλλον και αφου ολοι ευχηθηκαν στους νεόνυμφιους βιον ανεμελο  και ανθόσπαρτο .

Από τους διαιτητές ηταν από την ΕΠΣΑΝΑ  οπου πηγε φέτος οι βοηθοι Δ.Τζαφόλιας Π.Πολυχρονιάδης ,Π.Σπυρόπουλος ,Ρ.Μπουξμπάουντ  αλλα και ο Μ.Τσιαλογιάννης Ηταν επισης από τον Πειραιά οπου ανηκε μεχρι προτινος ο διαιτητής φουτμπώλ λίγκ Χρ Ανδρονικίδης και οι βοηθοι Δ.Ζησιμόπουλος ,Γ .Σγαντσός αλλα και ο Κ.Βράκας πρωην παράγοντας της ενωσης .

Από παρατηρητές ηταν επισης από την φουτμπώλ λίγκ ο Πέτρος Κόνιαρης και ο Σάκης Βελιώδης ο υποψηφιος διαιτητής φουτμπώλ λιγκ Μανώλης Μίαρης καθως και οι παλαοι διαιτητές Β.Λουκάς και Κάππας από την Αθήνα.

Εντυπωση προεκάλεσε πως τοσο στο μυστηριο οσο και στη γαμήλια δεξίωση δεν παρεστη ουδείς τοσο από την ΕΠΣΑΝΑ οσο και από την επιτροπή διαιτησιας.

Η διευθυνση του σαιτ ευχεται τα καλυτερα στο ταιραιστο ζςυγάρι πρόοδο στη ζωη ,εξελιξη στην εκαπιδευση και στη διαιτησια Και καλους απογόνους.Να ζησετε.

σημ στη πρωτη φωτογραφια οι νεονυμφοι και στη δευτερη οι βοηθοι Β εθνικης της ΕΠΣΑΝΑ Μπουξμπαουντ ,Πολυχρονιπάδης Δ.Τζαφόλιας και Π.Σπυρόπουλος