Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Hεκπληξη εγινε στην ΕΠΣ Ηπειρου οπου μετα από 22 χρονια ο Βασιλης Μάντζιος δεν κατάφερε ουτε να εκλεγει ο ιδιος στη νεα διοικηση Αντιθετα στην ΕΠΣ Ηρακλειου ηταν σαφης η υπεροχη του Νικου Τζώρτζογλου που βγηκε πανηγυρικα αυτος και ενδεκα συνεργάτες ,αφου η αντιπαλη παράταξη του Τσιαμουδη δεν μπορεσε να εκλεξει ουτε ένα συμβουλο.

 

Σε δηλώσεις του ο προεδρος της ΕΠΣ Ηρακλειου σταθηκε στο μήνυμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που βγήκε μέσα από την εκλογική διαδικασία αλλά και με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε σε εκείνους που ευεργέτησε αλλά τον πολέμησαν, με τις αιχμές να είναι για τη στάση που κράτησε ο Εργοτέλης στις εκλογές της ΕΠΣΗ!

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είπε αναλυτικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντίπαλο, για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, που επέδειξαν όλοι οι συνάδελφοι. Στείλαμε μηνύματα σε όλη τη χώρα, ποιος είναι ο πραγματικός ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τη συμπαράσταση, σ’ αυτό τον όμορφο και δύσκολο αγώνα. Ευχαριστώ τα σωματεία, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δεν περίμενα αυτή τη συντριπτική νίκη για να είμαι ειλικρινής, όπως δεν περίμενα και αυτό το 11-0, που με γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Λυπάμαι για ανθρώπους που ευεργέτησα και προσπάθησαν με ύπουλο και βρώμικο τρόπο να με χτυπήσουν. Τους χαρίζω αυτή τη νίκη».

                                                ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τα σωματεια ανέδειξαν νεα διοικηση και φυσικα και νέο προεδρο τον Κωστα Βρακά (φωτο) ο οποιος εδώ και μηνες ηταν σε ευθεια αντιπαράθεση με τον απερχομενο προεδρο Βασιλη Μάντζιο και εφτασαν μεχρι και τα δικαστηρια .Τωρα κερδισε την προεδρια και εβγαλε από την παράταξη του 10 συμβουλους αφου ο ενδέκατος είναι ο επικεφαλης της τριτης παράταξης και παλαιός διαιτητής Ηλίας Φίλος

Σε δηλώσεις που εκανε μετα την εκλογή  του στο  PASsports.gr και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τον αγώνα που έδωσαν, αλλά και τα σωματεία που τον στήριξαν , τόνισε οτι από λόγια έχουμε χορτάσει σε αυτή την χώρα και ήρθε η ώρα για έργα Συγκεκριμενα δηλωσε :

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, δεν είναι δική μου η νίκη, δουλέψαμε μια ομάδα ανθρώπων όλοι μαζί, η προσπάθεια είναι κοινή. Η ΕΠΣΗΠ δεν είναι ποτέ μόνο ένας άνθρωπος είναι ένα εντεκαμελές συμβούλιο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου θεωρούμε οτι έχει πολλά προβλήματα και πρέπει από αύριο να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία που μας στήριξαν με την ψήφο τους, αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου μας έδωσαν και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για το αν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα: "Η αλήθεια είναι οτι τα μηνύματα που είχαμε από τα σωματεία ήταν οτι ήθελαν να γίνει μια αλλαγή, τόσο μεγάλη διαφορά για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα, αλλά αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις".

Τι διαφορετικό θα πρέπει να περιμένουν παράγοντες, παίκτες και προπονητές από την διοίκηση Βρακά: "Σε αυτό το συμβούλιο υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη να προσφέρουν, έχουν όραμα, έχουν φιλοδοξίες και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Θεωρώ οτι αλλαγές πρέπει να γίνονται συχνά οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά παντού. Θα κάνουμε αρκετά πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας, σιγά-σιγά θα τα βάλουμε κάτω, έχουμε ένα πλάνο, να μην λέμε πολλά λόγια, χορτάσαμε από λόγια σε αυτή τη χώρα θα αρχίσουμε να κάνουμε έργα".