Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
“Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια”
Δια της παρούσης επιστολής με περίσσεια περηφάνια και αξιοπρέπεια θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Έχοντας υπηρετήσει με αγάπη, σεβασμό και ανιδιοτέλεια την Διαιτησία ως Διαιτητής 4ης , 3ης και τα τελευταία 3 χρόνια ως Διαιτητής 2ης Κατηγορίας θεωρώ ότι έκλεισε ουσιαστικά ο κύκλος που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Ν. Κοζάνης.
Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ από την θέση του Διαιτητή. Ήταν για εμένα ένα πανέμορφο ταξίδι, γεμάτο εμπειρίες και έντονες στιγμές. Φεύγω όμως περήφανος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια – δική μου και μόνο να είμαι δίκαιος, αμερόληπτος και πάντα με σεβασμό απέναντι σε συναδέλφους ,αξιωματούχους και ποδοσφαιριστές.
Ο χώρος της διαιτησίας λένε είναι μοναχικός πράγματι έτσι είναι, όμως μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου κατάφερα να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους, να κάνω φίλους καλούς φίλους. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που διαιτήτευσα.
Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία αυτή για να δηλώσω την προσήλωσή μου στην αρχή της αξιοκρατίας μια αρχή που δυστυχώς στο χώρο της διαιτησίας δοκιμάζεται πλέον συστηματικά.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου, τον Πατέρα μου Γιώργο, την Μητέρα μου Κυριακή, την Αδερφή μου Τάνια και τη Σύζυγό μου Στέφη για την αδιάκοπη ηθική και όχι μόνο υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, τους ευγνωμονώ που ήταν και είναι δίπλα μου τόσο στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες δίνοντας μου δύναμη να συνεχίζω.
Υγεία και καλή επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ τους εν’ ενεργεία Διαιτητές
Με σεβασμό και εκτίμηση.
Πανυτσίδης Κωνσταντίνος
Πρώην Διαιτητής SL2