Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Μέριμνα Ζωής» που εδώ και χρόνια δηλώνει την παρουσία της σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων  διοργάνωσε   στο Δημοτικό Γήπεδο Περάματος  την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας της «Αστερίας» με τη γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Ένωση Δόξα-Άρτεμις Δραπετσώνας.Ηταν πράγματα ενας  ζωής που δίνουν χιλιάδες νέοι και οι οικογένειές τους για να  ευαισθητοποιήσουν   τους εμπλεκόμενους στον τομέα της κοινωνικής επανένταξης των απεξαρτημένων ατόμων φορείς.

Μάλιστα δόθηκε  ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όσους αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να ενταχθούν ομαλότερα στο κοινωνικό σύνολο. Τη δύσκολη στιγμή που ένεκα οικονομικής κρίσεως περνάμε δεν πρέπει να παραιτηθούμε από τον αγώνα μας, ώστε να στηρίξουμε τη σωτηρία κάθε παιδιού απ’ την κατάρα των ναρκωτικών. Γι αυτό και το συνθημα στον αγώνα που εγινε παρουσια πολλών φιλάθλων ,του δημάρχου Περάματος κ.Ζουμπούλη δημοτικών συμβούλων ,του Α αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πειραια Γιάννη . Σπάθα και μελών του νεου Δ.Σ  ηταν πως  υπάρχουν μόνο νικητές

Το παιγνιδι σφυριξε για ένα ημιχρονο ο διεθνης διαιτητής Ηλίας Σπάθας θέλοντας κι αυτος να δωσει το δικο του μηνυμα για στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλει η μεριμνα για να ενταχθουν οι νεοι και πάλι στο στίβο της ζωής.Μαζι του συνεργάτες βοηθοι ηταν Ν.Καλημέρης και Α Κουρομιχελάκης ενώ το Β μέρος σφυριξε ο Σακκάς επισης από την ενωση Πειραια.

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ οι δυο ομάδες με τους διαιτητές σ ένα στιγμιότυπο πριν από τη εναρξη του αγωνα .

 Η «Μέριμνα Ζωής» που εχει ιδρυσει και ηγείται ο Δημήτρης Θεοδωρουλέας είναι μη κυβερνητική οργάνωση, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.). Είναι μέλος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας μη κυβερνητικών οργανώσεων.

 Η ποδοσφαιρική ομάδα της «Μέριμνα Ζωής» ΜΚΟ «Αστερίας» αποτελούντσν  από νέους που έχουν δώσει τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης, εθελοντές, φίλους και υποστηρικτές.ενω την άλλη ομάδα συγκρότησαν βετεράνοι του Πειραια καθως και κοπέλλες που παίζουν στην  Α.Σ Ένωση Δόξα-Άρτεμις Δραπετσώνας 97, Γρηγορίου Λαμπράκη & 34 Μιχαληνού, Δραπετσώνα .