Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο ΠΑΟΚ ζητάει απιθανα πράγματα  γυρω από την διαιτησια ,αγνοώντας  ότι κανένας Χιού Ντάλλας δεν προσελήφθη από την σουπερ λιγκα αλλα τον πηρε η ΕΠΟ και αυτή ανέλαβε να τον πληρωνει με 170.000 ευρω τον χρονο.Οποτε το να ζηταει να προσέλθει την Δευτερα στην συνεδριαση του συνεταιρισμου ,αυτό είναι απιθανο να συμβει αφου ο  Σκωτσέζος εχει προγραμματίσςει να ελθει μια εδδομαδα πριν από τα Χριστούγεννα  για το τεστ   με τους επτα διαιτητες που δεν το πέρασαν και ισως για να κανει επιμορφωτικη συγκεντρωση

Το να απαιτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να  συζητηθουν εκ νέο υ οι οροι συνεργασιας με τον Ντάλλας προυποθετει ότι η σουπερ λιγκα εχει λογο ,από την στιγμη όμως που δεν πληρωνει ευρω τι ορους να του βάλει αφου ο Χιού  εκανε πισω και η ΕΠΟ αποφάσισε  να τον κρατησει αφου μαζι του εχει υπογράψει συμβαση και αν τον διώξει θα πρεπει να τον αποζημιώσει.

Οσο για την προταση να κληθουν ξενοι διαιτητές αυτή η προταση δεν μπορει να ευδοκιμησει αφου  κι αν γινει δεκτη μια τετοια εισηγηση , τα εξοδα είναι πολλα και το ταμειο του συνεταιρισμου δεν μπορει να ανταπεξέλθει

Παντως  η ΠΑΕ του δικεφάλου  επιμενει στην δικιά της γραμμή αλλά και τις δικές της προτάσεις, ενόψει του συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη Δευτέρα, . Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης έστειλαν επιστολή στην Διοργανώτρια Αρχή θέτοντας τους άξονες της συζήτησης που θέλουν να «ανοίξουν». 

Αρχικά ζητούν την παρουσία του Χιου Ντάλας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του από τον ορισμό των διαιτητών κι εν συνεχεία να συζητηθούν εκ νέου οι όροι της συνεργασίας της Σούπερ Λίγκας μαζί του. 

Όσον αφορά τον μη ορισμό διαιτητών, στον ΠΑΟΚ προτείνουν την προσωρινή έλευση ξένων διαιτητών, ώστε να αντιμετωπιστεί έτσι η επιμονή της ΚΕΔ. 

Τέλος, η ΠΑΕ καλεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κηρύξει όλες τις έρευνες και υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο κατεπείγουσες.