Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ  Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ  OPEN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑΙΔΗ 

 

Για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη με τον Κλάτενμπεργκ. Ας κάνουμε λίγη υπομονή, ας μπούμε σε μια καινούργια φιλοσοφία. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξουν οι Έλληνες διαιτητές και η ΚΕΔ να απαρτίζεται από Έλληνες διαιτητές. Νομίζω ότι «γεννιούνται» Έλληνες διαιτητές. Νομίζω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά από τον Κλάτενμπεργκ, και από Περέιρα έγινε σοβαρή δουλειά. Παλιότερα, η ΚΕΔ άλλαζε 2-3 φορές το χρόνο, εδώ υπάρχει σοβαρότητα, σταθερότητα, με λάθη».

 

Για το VAR και το ότι το πλήρωσε το Δημόσιο και όχι οι ΠΑΕ: «Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου η έλευση του. Να σας πω 20 περιπτώσεις που το Δημόσιο έχει χρηματοδοτήσει άλλες εταιρίες. Θα φρίξετε… Μην εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο και ότι το πλήρωσε το Δημόσιο. Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση τα τελευταία χρόνια. Άμα τη έλευση του εξαπολύθηκε ένας πόλεμος. Την 3η αγωνιστική της εφαρμογής του ήρθε στο γραφείο μου ο Περέιρα. Είχε διαπιστώσει 18 καίρια λάθη σε 3 αγωνιστικές, λάθη που αλλοίωναν αποτελέσματα. Φαντάζεστε που θα ήταν σήμερα η ελληνική διαιτησία χωρίς το var? Βλέπω τι γινόταν στο παρελθόν, για σοβαρότατα λάθη. Κάθομαι και κάνω μια σύγκριση. Είμαι υπερήφανος που επί της θητείας μου το var ήρθε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».