Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

https://www.epo.gr/media/files/REFEREES/ORISMOI_2020_2021/SUPER_LEAGUE/ref_SL_matchday_23.pdf

Δυο ξενους φερνει για τα ματς της 23ης αγωνιστικης  ο Κλαντενμπεργκ

ΕΤΣΙ στο ΟΑΚΑ για τον αγωνα ΑΕΚ-Αστερας Τριπολης  θα βρεθεί ο Βόσνιος Ιρφάν Πέλιτο, που  τον περασμένο Δεκέμβριο είχε σφυρίξει και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Σενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς, Νταβόρ Μπέλιο, 4ος ο Γιωργος  Τζοβάρας και στο VAR ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, με τον Ψαρρή.

Παραλληλα ενας ακομη ξενος που εχει ξαναλθει στην χωρα μας  , ο Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν θα διευθύνει το Ατρόμητος-Λάρισα, καθώς πέρυσι σφυριξε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0. Ωστόσο θα είναι ο μοναδικός ξένος της διαιτητικής ομάδας στο Περιστέρι. Ο Αγκάγεφ πάντως θα έχει,κι άλλη  διπλή αποστολή, καθώς θα εκτελέσει και χρέη VAR στο Βόλος-Απόλλων Σύρνης που θα σφυρίξει ο  βαγγελης Μανούχος.

Εντυπωση προκαλεσε ότι ο Μαρκ αντι για ξενο  ρεφερυ, εβαλε τον  Τάσο Σιδηρόπουλο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, έχοντας τον Ισπανό Ερνάντεθ (του ΑΕΚ-Αστέρας) στο VAR. Στο ΠΑΟΚ-Λαμία οριστηκε  οΜενιος  Κουτσιαύτης (VAR ο Σκουλάς) και στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός ο Γιαννης  Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου).