Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά από έγκριση της Ακαδημίας Διαιτησίας της ΕΠΟ η Αχαϊκή Διαιτησία , απέκτησε 19 νέους διαιτητές μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των γραπτών εξετάσεων .Είναι γνωστό σε αντίθεση με ότι πιστεύουν ενδεχομένως πολλοί , ότι λόγω της δύσκολης συγκυρίας που βιώνει η Χώρα μας ότι σταμάτησαν οι δράσεις Εκπαίδευσης των αρμόδιων Φορέων  στην Ελληνική Διαιτησία. Μέγα λάθος !!! Αθόρυβα μεθοδικά και κυρίως , στοχευμένα,  φαίνεται ότι τελικά γίνεται σοβαρή δουλειά.

Απόδειξη ότι με πρωτοβουλία της ΚΕΔ ΕΠΟ και της ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ, υπό τον Κο Τριτσωνη Σταύρο,  ως Διευθυντή αυτής , σε άριστη συνεργασία με την ΕΔ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ  τον Πρόεδρο αυτής Κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ Ανδρέα και τον εκλεκτό Εθνικό Εκπαιδευτή κ. Μάνθο Χρυσόστομο, δημιουργήθηκε η πρώτη Σχολή Διαιτησίας στην Αχαια , με εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω μιας εκ των γνωστών διαδικτυακών εφαρμογών που σε μεταφέρουν ζωντανά σε  άμεση  αλληλεπίδραση και ανατροφοδοτηση. Ήταν μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που  ολοκληρώθηκε επιτυχώς , μετά τις γραπτές εξετάσεις των μαθητών αυτής .

Τη διενέργεια των εξετάσεων εκ μέρους της ΚΕΔ /ΕΠΟ και της ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ, διενήργησε, με ξεχωριστή επιτυχία ως εκπρόσωπος των Φορέων του Ποδοσφαίρου,  ο Εθνικός Εκπαιδευτής ΕΠΟ ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ.

Συμμετείχαν 21 μαθητές και διαγωνίστηκαν γραπτώς, σε θέματα των Κανόνων Παιχνιδιού , με ασφάλεια από το χώρο τους , με ανοικτές κάμερες και μικρόφωνα σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων , για λόγους, ταυτοποίησης  απόλυτης διαφάνειας και ισονομίας.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από την αρχή της Σχολής και τελικά παρακολούθησαν το σύνολο των προβλεπόμενων εκπαιδευτικών ωρών όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες χωρίς καν τις ελάχιστες προβλεπόμενες απουσίες .

Σίγουρα Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  στην ΚΕΔ ΕΠΟ , τη Ακαδημία Διαιτησίας της ΕΠΟ και στον Διευθυντή αυτής,  για την έξυπνη  πρωτοβουλία για την παραγωγή νέων διαιτητών .

Τέλος είναι άξια η  συνεισφορά στη δημιουργία και στην ολοκλήρωση της Σχολής Διαιτησίας εξ αποστάσεως του  Μάνθου Χρυσοστόμου που με τους συνεργάτες του ΜΕΣΑΖΟ  Κωνσταντίνο , τον Υπεύθυνο της Σχολής Τηλιγαδα Σωτηρη και την συνεχή υποστήριξη - υποβοήθηση από την ΕΔ της ΕΠΣ Αχαιας του Προέδρου της κου ΤΡΙΑΝΤΑΦΎΛΛΗ Ανδρέα .