Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γιωργος Φασολης

23 Ιανουαρίου 2020  ·

Κυριε Αυγενακη.Σαν πρωην διαιτητης FIFA επι εξαετια,με 115 αγωνες στην Α'εθνικη,προεδρος ΕΟΔ/ΕΠΟ μελος ΚΕΔ/ΕΠΟ,αρχιδιαιτητης ΕΠΣΑ,προεδρος ΣΑΔ,μελος Δ/Σ ΟΔΠΕ υπευθυνος τυπου και δημοσ.σχεσεων και μελος επιτροπης επεξεργασιας για τον αθλητικο νομο Φλωριδη,κρινω απαραιτητο νσ σας πω.

Μονη διεξοδος απο την κριση ειναι.Η ανεξαρτησια της Ελληνικης Διαιτησιας,μεσω εφαρμογης του παλαιου νομου 2725,ο οποιος καθοριζει τις σχεσεις ποδοσφαιρου και διαιτησιας( συνδεσμοι διαιτητων με σχολες,επιμορφωση και συμμετοχη συμβουλευτικη σε προεπιλογες και επιλογες

.)Αναβαθμιση της ΟΔΠΕ υπο την αιγιδα της οποιας θα λειτουργουν ολοι οι συνδεσμοι μελη της.αυτη η μορφη σχεσεων ποδ/ρου και διαιτησιας αποτελει εγγυηση για βελτιωση της ασχημης καταστασης.χρειαζονται τολμηρες αποφασεις.

Υ.Γ.τι προσεφερε μεχρι σημερα η αναθεση της διοικησης της ΚΕΔ σε αλλοδαπους παραγοντες? μηπως ο διαχειριστης του VAR δεν πρεπει να ειναι διαιτητης του πινακα αλλα απο σωμα παρατηρητων καθηγητων διαιτησιας?αυτα και πολλα αλλα τιθενται για προβληματισμο και συνεργασια μεταξυ ολων των εμπλεκομενων.