Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ένα καίριο πόστο στην Football League ανέλαβε ο πρώην διαιτητής Κώστας Παπασταμάτης, ο οποίος θα βρίσκεται στο τμήμα μάρκετινγκ της δεύτερη τη τάξη κατηγορίας.

Ο πρώην διαιτητής ανέλαβε το χορηγικό κομμάτι το οποίο έχει αποφοιτησει από την σχολη μαρκετινγκ και διοικησης αθλητικών ομοσπονδιών στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης. Ο  Παπασταμάτης είχε αναλάβει  πριν από ένα χρονο και το κομμάτι του αθλητικό management της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει την πρακτική του.

Από την πλευρά της η Football League επικύρωσε στο τελευταιο  ΔΣ της, την πρόσληψη του με τον πρώην ρέφερι να τρέχει στο κομμάτι των χορηγιών.

Σημειώνεται ότι η Football League ανηζητει πορους αφου οι περισσότερςες ομαδες  εχουν οικονομικά προβλήματα και όπως ειπώθηκε στο τελευταίο ΔΣ η χορηγία  φετος του ΟΠΑΠ είναι μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος της Σπύρος Καλογιάννης αναζητεί τρόπους εισροής χρημάτων σε ένα πρωτάθλημα που φέτος θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ και λογω των πλέι οφ και πλεί άουτ. Ετσι ο κ. Καλογιάννης ανέθεσε το τμήμα μάρκετινγκ στον Κώστα Παπασταμάτη που αφενός προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αφετέρου κατέχει τις απαιτούμενες γνώσεις.