Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ευθεία «επίθεση» στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, εξαπέλυσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, κατηγορώντας τον για «χαράτσι» που «επιβάλει» στους διαιτητές του Ηρακλείου, μετά την κατάργηση των ποσοστών που απέδιδαν οι διαιτητές στην οικεία ΕΠΣ.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, αναφέρει:

Θέμα: Με ξένα κόλλυβα….

 Δυστυχώς  γι άλλη μια φορά , στο ίδιο έργο θεατές .

Με το έτσι θέλω και παρότι  άλλαξε  ο κανονισμός  για τα ποσοστά , παρότι  ο   Άγγλος Αρχιδιαιτητής  Κλάντενμπεργκ  δήλωσε στις αντιπροσωπίες των ΕΠΣ που τον επισκέφτηκαν   ότι ποσοστά τέλος  από τους διαιτητές προς  τις Ενώσεις , εδώ στο Ηράκλειο  ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ βρήκε τρόπο  να συνεχίζει  να εισπράττει αυτά που πλέον δεν του αναλογούν με έναν πολύ ‘’έξυπνο’’ τρόπο που θα τον ζήλευε μέχρι και ο μπακάλης της γειτονιάς.

Βάπτισε τα ποσοστά  τέλη εκπαίδευσης Διαιτητών  και τα 10 ευρώ που έδιναν οι διαιτητές ανά αγώνα συνεχίζουν να τα δίνουν με άλλο όνομα.

Ο κανονισμός μέχρι πρότινος  ήταν σαφής , τα ποσοστά που παρακρατούνται από τις ΕΠΣ να γυρίζουν με δράσεις  στους διαιτητές. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια  ενώ εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ , δράσεις δεν βλέπαμε , όπως επίσης και απαντήσεις δεν περνάμε που πάνε τα χρήματα  μας .

Επειδή στο βωμό της εκπαίδευσης  που τόσο πολύ τους απασχολεί   τα μαθήματα  γίνονται διαδικτυακά,  ένα υπολογιστή χρειάζονται και για αυτό φρόντισε ο σύνδεσμος διαιτητών να τους τον  παραχωρήσει   ( ούτε έναν λάπτοπ δεν κατάφεραν να αγοράσουν ) Όσο για  τον  προπονητή ,ακόμη είναι απλήρωτος ο προηγούμενος.

 Ελπίζαμε ότι η επιτροπή διαιτησίας θα  προστάτευε έστω για μια φορά  τους διαιτητές αλλά αυτοί έμειναν πιστοί στο δόγμα τους που είναι ‘’ναι σε όλα πρόεδρε’’

   Όπως μας ενημέρωσε στο διαδικτυακό μάθημα το μέλος της επιτροπής κ. Φουκάκης η απόφαση ελήφθη από το ΔΣ της ΕΠΣΗ και μας κάλεσε εκεί να απευθυνθούμε.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε την απόφαση σας αυτή  η οποία είναι αντίθετη με τον κανονισμό διαιτησίας και να πάψετε να χρεώνετε άδικα ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και ΟΜΑΔΕΣ προκειμένου να κάνετε ταμείο με ξένα χρήματα που δεν ξέρουμε που πηγαίνουν.

 

Δ Σ  ΣΔΠΗ».