Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η ισχύς εν τη «ΕΝΩΣΗ»
Σταύρος Μάνταλος
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας για την εκτίμηση και την επιλογή μου ώς επικεφαλής Διαιτησίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τόσο η εμπειρία όσο και ο ενθουσιασμός αλλα και η όρεξη της νέα σύνθεσης της επιτροπής διαιτησίας δημιουργεί νέες προσδοκίες για δουλεία με το έμψυχο υλικό για να βελτιώσουμε ,όλοι μαζί, την εικόνα του Καβαλιώτη Διαιτητή»
Δημήτρης Κωνσταντάρας
«Χαιρετίζω την είσοδό μου στην επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας για το 2020-2021 δηλώνοντας ότι με την εμπειρία που απέκτησα με τις συμμετοχές μου στις επιτροπές διαιτησίας και την διάθεσή μου ένα καλύτερο διαιτητικό μέλλον θα συμβάλω έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Καβαλιώτη διαιτητή όσο πιο ψηλά γίνεται . Το κύρος η προσωπικότητα και η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων στην παρούσα επιτροπή προσδίδει εμπιστοσύνη και πιστεύω να ξανακάνουμε τον Καβαλιώτη διαιτητή να ξανανιώσει ότι ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια .Την Διαιτησία Ποδοσφαίρου Καβάλας»
Βασίλης Καραβασίλης
«Μετά από αρκετά χρονιά σαν εν ενέργεια διαιτητής σε εθνικά και σε τοπικά πρωταθλήματα με μεγάλη μου χαρά θα προσπαθήσω να υπηρετήσω τον χώρο της διαιτησίας και από αυτό τον εξαιρετικά δύσκολο και δημιουργικό ρόλο γεμίζοντας με ευθύνη για το αύριο».
Θέλουμε όλοι οι φορείς του αθλητισμού της πόλης μας να αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια. Είμαστε ανοιχτοί δε σε κάθε είδους πρόταση για συνεργασία και βελτίωση του χώρου αυτού. Είναι εποχή δύσκολη αλλά ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε.
Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν από σήμερα τις πανελλήνιες εξετάσεις αυτές τις ημέρες να έχουν ηρεμία και ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, selfie και κοντινό πλάνο